590 din za dve porcije bečke sa pomfritom + dve dpmaće supe + dve vitaminske salate u restoranu VAROŠ KAPIJA na ZELENOM VENCU!

1550 DIN
Ponuda je istekla

590 din za dve porcije bečke sa pomfritom+dve dpmaće supe+dve vitaminske salate u restoranu VAROŠ KAPIJA na ZELENOM VENCU!

Restoran Varoš Kapija se nalazi u ulici Carice Milice broj 12a, u samom centru Beograda. U neposrednoj blizini restorana se nalaze Obilićev Venac, Kosančićev Venac, Zeleni Venac… Pozivamo Vas da posetite restoran “Varoš Kapija”, restoran domaće i internacionalne kuhinje, duge i bogate istorije koja datira od 1920. “Varoš kapija” je mesto koje čuva duh i tradiciju starog Beograda. Uživaćete u ukusnoj hrani, kvalitetnom vinu, modernom i elegantnom ambijentu i prijatnoj atmosferi. Izbor jela je originalan, probajte naše specijalitete: ćuretina i teletina ispod sača, biftek, losos, obrok salate… Imamo i veliki izbor pasta, njoka i rižota. Gosti mogu da se opuste i u posebnom VIP delu restorana koji nudi potpunu privatnost i diskreciju. Kapacitet restorana od 55 mesta i perfektna lokacija omogućava dolazak i većih grupa. Restoran Varoš Kapija je idealan je za poslovne sastanke, korporativne proslave, druženja, kao i za romantične večere uz vino.

https://restoranvaroskapija.rs/

Ocena ponude

4,2/5 (ocene: 12)
Dejan Prijatan ambijent, usluga,čorbica-supa, vrlo ukusna.
Branko Enterijer

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Omniturs

Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
011/33-48-851

Vaučer važi

do 26.8.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 062/22-11-35
  • Vaučeri mogu da se iskoriste od pon-subote od 18h-22h, nedeljom ne radi restoran!
  • Potrebno rezervisati termin minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti

Slične ponude