590 din za vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvučnom špatulom u SL Lady 9 u Zemunu!

2900 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 •  vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvučnom špatulom

Kad vam poleđine kozmetičkih preparata nude kule i gradove, dvocifrene godine u minusu i ostale šarene laže, izgubite volju da bilo šta radite na svom licu. Jer vi savršeno dobro nosite i volite svoje godine i ne tražite nikome da vas njih liši. Želite samo kvalitetnu negu kakvu vaše godine i zaslužuju. I u pravu ste!

Savršeno lice samo Vaše

Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan.

Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože.

Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje baršunast izgled. Na kraju tretmana se stavlja krema po tipu kože.

Tretman traje oko 45 minuta i veoma je prijatan. Glavne prednosti ovog tretmana su detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Tretmani su takođe popularni jer uglavnom ne ostavljaju nikakvo crvenilo, a ako ga i ima malo vrlo brzo nestaje i može se nakon tremana nastaviti normalno sa dnevnim aktiu

Preporučuje se jednom mesečno odlazak kod kozmetičara na ultrazvučno čišćenje lica, a po želji i potrebi klijenata se mogu raditi i češće. Kontraindikacije: trudnoća, maligna oboljenja, izuzetno kuperozna koža, aktivne akne, povrede i upalni procesi na licu, mentalne bolesti, epilepsija.

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 183)
Julija Došla sam na pedikir ali sam po završetku tretmana shvatila da mi se ne ide iz salona zbog pozitivne i opuštajuće atmosfere pa sam ostala i na relaks masaži. Devojke su divne, profesionalne i znaju šta rade. Ovo mi je bio prvi put u ovom salonu ali planiram da postanem redovna mušterija iako živim na drugom kraju grada. Hvala još jednom na fantastičnoj usluzi, ulepšale ste mi dan!
Biljana Usluga

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON ZA NEGU I ODRŽAVANJE TELA STUDIO LEPOTE LADY 9

Prvomajska 2d, Beograd
064/48-49-697

Vaučer važi

do 5.9.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata:  vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvucnom spatulom u SL Lady 9 u Zemunu!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina nekoliko dana unapred!
 • Pre kupovina vaucera obavezno proveriti slobodne termine!
 • Vaš termin možete zakazivati na broj. tel. 064/48-49-697 putem sms-a ili vibera!
 • Kontakt telefon: 064/48-49-697
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
 • Radno vreme: od utorka do nedelje od 11:00h do 21:00h.
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Ukoliko ne dobijete na broj telefona salona dok traju tretmani, možete poslati broj telefona na email jasmina.susnjar@gmail.com pa će Vas kontaktirati!
 • Nakon kranjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude