590 din za vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvučnom špatulom u SL Lady 9 u Zemunu!

2900 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 •  vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvučnom špatulom

Kad vam poleđine kozmetičkih preparata nude kule i gradove, dvocifrene godine u minusu i ostale šarene laže, izgubite volju da bilo šta radite na svom licu. Jer vi savršeno dobro nosite i volite svoje godine i ne tražite nikome da vas njih liši. Želite samo kvalitetnu negu kakvu vaše godine i zaslužuju. I u pravu ste!

Savršeno lice samo Vaše

Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan.

Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože.

Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje baršunast izgled. Na kraju tretmana se stavlja krema po tipu kože.

Tretman traje oko 45 minuta i veoma je prijatan. Glavne prednosti ovog tretmana su detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Tretmani su takođe popularni jer uglavnom ne ostavljaju nikakvo crvenilo, a ako ga i ima malo vrlo brzo nestaje i može se nakon tremana nastaviti normalno sa dnevnim aktiu

Preporučuje se jednom mesečno odlazak kod kozmetičara na ultrazvučno čišćenje lica, a po želji i potrebi klijenata se mogu raditi i češće. Kontraindikacije: trudnoća, maligna oboljenja, izuzetno kuperozna koža, aktivne akne, povrede i upalni procesi na licu, mentalne bolesti, epilepsija.

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 237)
Dolores Ljubaznost djevojke,stručnost,profesionalnost. Opet ću ic tamo.
Miroslav Sve je ekstra kao i lokacija ! Moja preporuka svima.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON ZA NEGU I ODRŽAVANJE TELA STUDIO LEPOTE LADY 9

Prvomajska 2d, Beograd
064/48-49-697

Vaučer važi

do 25.12.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata:  vitaminski tretman ili tretman lica ultrazvucnom spatulom u SL Lady 9 u Zemunu!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina nekoliko dana unapred!
 • Pre kupovina vaucera obavezno proveriti slobodne termine!
 • Vaš termin možete zakazivati na broj. tel. 064/48-49-697 putem sms-a ili vibera!
 • Kontakt telefon: 064/48-49-697
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
 • Radno vreme: od utorka do nedelje od 11:00h do 21:00h.
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Ukoliko ne dobijete na broj telefona salona dok traju tretmani, možete poslati broj telefona na email jasmina.susnjar@gmail.com pa će Vas kontaktirati!
 • Nakon kranjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude