5990 din za dva noćenja za dvoje sa doručkom u LUX VILI ATERA u centru ZLATIBORA!Dođite i uživajte u divnoj prirodi i predivnom ambijentu!

9160 DIN
Ponuda je istekla

5990 din za dva noćenja za dvoje sa doručkom u LUX VILI ATERA u centru ZLATIBORA!Dođite i uživajte u divnoj prirodi i predivnom ambijentu!

Vila Atera je moderan turistički objekat koji gostima nudi idealne uslove za odmor. Pored odličnog smeštaja prednost objekta je i njegova lokacija, Vila se nalazi u samom centru Zlatibora, pored autobuske stanice, ski staze Obudovica, kao i svih sadržaja ovog turističkog centra.Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet i mini bar. Enterijer je prilagođen savremenim uslovima boravka. Uz kvalitetan smeštaj vila nudi i uslugu doručka u restoranu na bazi švedskog stola. Gostima je na raspolaganju kafe bar, prelepa bašta sa fontanom, besplatna teretana, Wi-fi konekcija u celom objektu kao i 24h obezbeđen video nadzor. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, vila svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Ljubazno osoblje Vile Atera Vas poziva da budete naši gosti a mi ćemo dati sve od sebe da se u svakom trenutku osećate ugodno.

http://www.vilaatera.com/

Pitanja

Nemanja
6.3.2017. 15:23
U petak bih dosao i ostao do nedelje jel imate slobodnih mesta dve osobe
Kupoman
Nemanja, molimo vas da pozovete osoblje vile direktno. Ponuda nije aktuelna na našem sajtu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Vila Atera

Đurkovac 10,, Zlatibor
031 845 644

Vaučer važi

do 29.3.2015.

Napomene

  • Vaučer važi za dve osobe za dva noćenja!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Pre uplate vaučera proveriti raspoložive slobodne termine!
  • Kontakt telefon: 031 845 644

Slične ponude