5990 din za hydrafacial tretman lica u kozmetološkom centru Iva Derma na Dorćolu!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • hydrafacial tretman lica
  • Možete kupiti najviše dva vaučera: jedan za sebe, drugi na poklon

HydraFacial tretmani su neinvazivni, nehirurški tretmani  koji odmah daju rezultate bez ikakvih neugodnosti ili vremena oporavka. Ovi tretmani predstavljaju  apsolutno broj 1 u estetskoj tehnologiji, a ono što ih izdvaja od drugih postupaka obnavljanja kože je sposobnost tretmana da fantasticno hidrira i regenerise kozu.  ne iritirajua kozu i odmah daje rezultate. 

Tri različita HydraFacial tretmana predstavljaju najpopularnije tretmane  na svetu, to su:

  1. Hydrafacial Sijaj
  2. Hydrafacial Lux
  3. Hydrafacial PLATINUM

Svaki od pomenutih protokla je visokoefikasan, a sama razlika je u primeni odredjenih boostera koji se koriste tokom same procedure, kao i to što Delux protokol podrazumeva primenu led terapije uz osnovni protokol, a Platinum uključuje svih 7 faza. Koji protokol će se primeniti zavisi isključivo od tipa i stanja kože, kao i od želja i potreba samog klijenta i naše preporuke.

Sijaj je ( osnovni) protokol namenjen mladjoj populaciji  u cilju dubinskog čišćenja i hidratacije. Lux i Platinum, obuhvataju svih 7 faza protokola i maksimalnu iskoristivost samog tretmana. Nemenjeni su populaciji starosne dobi od 30 godina uz individualan pristup i razlicitim busterima prema tipu i stanju koze. 

Šta podrazumeva Hidrafacial tretman?

Aparat, kojim se izvode procedure ovog tretmana, podržava 60 patentiranih tehnologija. Najznačajnija je VORTEX tehnologija na kojoj se sve zasniva.

Tretman ima 7 različitih faza:

  1. Limfna masaža: u ovoj fazi vršimo drenažu limfe. Rezultat ove faze je smanjenje otoka i eliminacija toksina, poboljsava se cirkulacija jaca tonus i elasticnost koze.
  2. Hidrodermoabrazija: blagi piling, uklanjanje mrtvih ćelija kože iz epidermisa.
  3. Ultrazvucno ciscenje lica. Rezultat ove faze je temeljno ciscenje koze, cista i sjajna koza bez iritacija.
  4.  Mezoterapija bez igle ili miolift tretman  koktelima sa peptidima prema tipu i stanju koze. Rezultat ove faze  stimulacija kolagena, zagladjene bore i fine bore, hidrirana i cvrsca koza.
  5. Kompresor kiseonika. Bogat serum kiseonik i peptid  za momentalnu svezinu i sjaj.
  6. Hladna sonda podmladjuje kozu,skuplja pore i smanjuje osetljivost koze.
  7. fotoTerapija svetlošću: koristeći svetlosnu dinamiku LED osvetljenja, nutritivni elementi prodiru dublje u kožu za najbolje moguće rezultate. 
Protokol 7u1 Platinum Hidrafacual tretman podrazumeva  maksimalno i stoprocentno iskoriscen HydraFacial  tretman, pružajući licu tačno ono što je potrebno, bez potrebe za bilo kakvim drugim sličnim tretmanima. Tretman koji je  jednostavno  za svaku preporuku!
 
Tretman nije namenjen onkološkim pacijentima, trudnicama, dojiljama, pacijentima sa akutnim zapaljenskim oboljenjima na koži..

Hydrafacial je najprimenjiviji tretman u svetu i apsolutno omiljeni neinvazivni tretman svetskih zvezda. Zbog činjenice da se tretman može uraditi i  u poslednjim trenucima pre nekog važnog dogadjaja i bez potrebe za vremenom oporavka, koristi se i za momentalan efekat svezine, podmladjene i ciste koze .

Radujemo se što smo u prilici da vam ponudimo ovakav tretman.Tretman se može primenjivati tokom cele godine i ne zahteva vreme za oporavak. Povremeno i pravilno do sjajnih rezultata .. 

 

https://ivaderma.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 4)
Dusica Izuzetno sam zadovoljna.
Natalija Profesionalnost, savremena masaža lica \\\"face gym\\\". Za svaku preporuku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetološki centar IVA DERMA

Kapetan Mišina 20 (ugao sa Strahinjića Bana), Beograd
011/2629-664, 065/618-13-55

Vaučer važi

do 16.3.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: hydrafacial tretman lica u kozmetološkom centru Iva Derma na Dorćolu!
  • Možete kupiti najviše dva vaučera: jedan za sebe, drugi na poklon!
  • Po dobijanju vaučera obavezno zakazati tretman; telefon: 011/2629-664, 065/618-13-55
  • Radno vreme salona: ponedeljak-petak 09-20h, subota 09-16h!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman blagovremeno obavestite salon inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Obavezno na tretman doneti vaučer!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude