5990 din za MULTISLAJSNI SKENER SA KONTRASTOM (MSCT) regije po izboru (abdomen, karlica, grudni koš, glava)+CD, film i opis doktora u Dijagnostičkom centru Zemun!

8950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

Kompjuterizovana tomografija (MSCT)

Kompjuterizovana tomografija (MSCT) je radiološki metod snimanja koja pored rentgen zračenja, primenjuje i tomografiju, metodu koja se zasniva na matematičkoj proceduri obrade snimaka ili tomografskoj rekonstrukciji snimaka uz primenu savremenih računara i programskih paketa u njima.

MSСТ skener je rendgenološki aparat u obliku velike, kutije sa kružnim otvorom, ili kraćim tunelom, u centru. Bolesnik leži na uskom ispitnom stolu koji se kreće kroz ovaj otvor i za to vreme izlaže dejstvu rentgen zračenja. Oko pacijenta se rotira rentgen cev i elektronski rentgen detektor, koji se nalaze suprotno jedan od drugog, u prstenu koji se zove pokretni deo skenera. Radna stanica računara koja uz pomoć računarskog programa ugrađenog u njemu, obrađuje snimljene podataka, nalazi se u posebnoj sobi, i njen rad je pod kontrolom lekara i za to obučenih tehničara.

Tokom MSСТ pregleda, vrlo često se pacijentu daje kontrastno sredstvo, u venu i to u toku samog skeniranja, i na taj način poboljšava se vizuelni prikaz nekog organa. Kontrastno sredsvima daje se u ruku intravenskim putem i to obično u lakatni venu klasičnim putem, ili kroz postavljenu intravensku liniju (putem infuzije), intravenozno u vidu "bolusa". Pored intravenskog unosa kontrast se može uneti u telo neposredno pre snimanja i preko usta "peroralno".

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

5/5 (ocene: 88)
Snežana Za preporuku + lekar ti sve objasni.
Olivera Koristim Vase usluge vec duze vreme i vise nego zadovoljna.Cesto ste mi izlazili u susret kad poste ne uplate na vreme novac na Vas racun. Svi su ljubazni i predusretljivi.Hvala Vam. Dijagnosticki centar pruza odlicne usluge.

Pitanja

Biljana
19.12.2018. 19:57
Da li vazi još uvek ova ponuda ali ako ima bez kontrasta. Hvala pozdrav.
Kupoman
Biljana, ova ponuda nije aktivna. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 30.11.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00
  • Konatkt telefon: 011/ 31 60 309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Osobe sa metalnim implantima, osobe sklone alergijskim reakcijama i povećanim nivoom uree i kreatinina se prethodno moraju konsultovati sa stručnim kadrom centra.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude