5990 din za MULTISLAJSNI SKENER SA KONTRASTOM (MSCT) regije po izboru (abdomen, karlica, grudni koš, glava)+CD, film i opis doktora u Dijagnostičkom centru Zemun!

8950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

Kompjuterizovana tomografija (MSCT)

Kompjuterizovana tomografija (MSCT) je radiološki metod snimanja koja pored rentgen zračenja, primenjuje i tomografiju, metodu koja se zasniva na matematičkoj proceduri obrade snimaka ili tomografskoj rekonstrukciji snimaka uz primenu savremenih računara i programskih paketa u njima.

MSСТ skener je rendgenološki aparat u obliku velike, kutije sa kružnim otvorom, ili kraćim tunelom, u centru. Bolesnik leži na uskom ispitnom stolu koji se kreće kroz ovaj otvor i za to vreme izlaže dejstvu rentgen zračenja. Oko pacijenta se rotira rentgen cev i elektronski rentgen detektor, koji se nalaze suprotno jedan od drugog, u prstenu koji se zove pokretni deo skenera. Radna stanica računara koja uz pomoć računarskog programa ugrađenog u njemu, obrađuje snimljene podataka, nalazi se u posebnoj sobi, i njen rad je pod kontrolom lekara i za to obučenih tehničara.

Tokom MSСТ pregleda, vrlo često se pacijentu daje kontrastno sredstvo, u venu i to u toku samog skeniranja, i na taj način poboljšava se vizuelni prikaz nekog organa. Kontrastno sredsvima daje se u ruku intravenskim putem i to obično u lakatni venu klasičnim putem, ili kroz postavljenu intravensku liniju (putem infuzije), intravenozno u vidu "bolusa". Pored intravenskog unosa kontrast se može uneti u telo neposredno pre snimanja i preko usta "peroralno".

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

5/5 (ocene: 85)
Dolores Sve, ljubaznost, posvećenost , stručnost, točnost... Doktorica, radilog sve pohvale veoma ljubazna i strpljiva da ti sve objasni.
Zoran Gostoprimstvo

Pitanja

Jasmina
24.1.2018. 13:14
Juce sam nalogom za prenos uplatila iznos za ovu ponudu,jos uvek novac nije legao,i nisam dobila vaucer,a danas je poslednji rok za uplatu,ili ce mi isteci vaucer.
Kupoman
Jasmina, dobićete sigurno vaučer do sutra ujutru. :)

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 26.2.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00
  • Konatkt telefon: 011/ 31 60 309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Osobe sa metalnim implantima, osobe sklone alergijskim reakcijama i povećanim nivoom uree i kreatinina se prethodno moraju konsultovati sa stručnim kadrom centra.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude