6080 din za dva noćenja za dvoje u Apart hotelu KOPAONIK 2*!

8600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • dva noćenja za dvoje u Apart hotelu Kopaonik 2*

Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okružen sportskim terenima očekuje Vas Apart Hotel Kopaonik. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u našem hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru. Naš personal čine izuzetno predusretljivi i gostoljubivi ljudi ovog kraja, a kvalitet usluga po svetskim modelima i principima garantuje vam Ugostiteljsko preduzeće "Brzeće"

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Nikola Za ovu cenu je sasvim korektan smeštaj. Osoblje je ljubazno i sasvim korektno. Nemojte pratiti pin na Google mapama jer nije dobar. Dovešće vas na vrh kopaonika dok je hotel ustvari u Brzeću odmah kod hotela Junior
Nikola Dobra usluga. Smeštaj je korektan.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Apart hotel Kopaonik 2*

Brzeće, Kopaonik
037 382-3130

Vaučer važi

do 1.10.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Dva noćenja za dvoje u Apart hotelu KOPAONIK 2*!
  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Dete do 3 godine boravi gratis; deca od 3 do 12 godina plaćaju 50%; deca starija od 12 godina plaćaju punu cenu
  • Boravišna taksa sa osiguranjem se plaća na licu mesta: deca od 7-15 god. - 70 din + 20 din (osiguranje), preko 15 god. i odrasli - 100 din + 20 din (osiguranje)
  • Pre kupovine vaučera OBAVEZNO kontaktirati hotel da biste proverili raspoloživost mesta za željeni datum!
  • Telefon za rezervacije: 037 3823 130
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na vreme obavestite hotel i pomerite rezervaciju inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje označenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude