630 din za bris grla i nosa u laboratoriji "Mikromedika"!

900 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • bris grla i nosa

Mikromedika je novootvorena laboratorija za decu i odrsale u ulici Vojvode Tankosića 9/3. Mikromedika laboratorija je nova laboratorija na zdravstvenom nebu Republike Srbije. Iako smo mladi kao kolektiv, zaposleni u laboratoriji imaju značajnog iskustva u radu u velikim laboratorijskim sistemima državnog i privatnog sektora. U našoj laboratoriji možete uraditi mikrobiološke, hematološke, biohemijske, imunohemijske analize. Laboratorija raspolaže savremenim laboratorijskim analizatorima i stručnim osobljem poštujući načela dobre laboratorijske prakse. Mikromedika laboratorija radi tokom cele nedelje, svakoga dana sem nedelje, a patronažne ekipe na poziv dolaze na naznačenu adresu i vrše prikupljanje uzoraka ili dostavu rezultata.

Bris nosa

Bris nosa se najčešće radi kod učestalog kijanja, curenja nosa, pojavljivanja žutog iscedka... Često se infekcija nosa širi na grlo, pa se pacijentima savetuje da se uz bris nosa preventivno urade i bris grla.

Bris grla je najbolji način za utvrđivanje da li u grlu ima bakterija koje treba lečiti. Uzima se kod čestih upala, otoka, crvenila...

Bris se uzima ujutru, pre pranja zuba i unošenja hrane i pića. U koliko je neophodno da se uzme u toku dana, potrebno je da prođu bar dva sata od poslednjeg konzumiranja hrane ili pića.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Миодраг Услуга и срдачност особља лабораторије. Достава ваучера по плаћању је тренутна.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Mikromedika

Vojvode Tankosića 9, lokal 3, Niš, Niš

Vaučer važi

do 9.3.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: bris grla i nosa
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučer doneti prilikom dolaska u laboratoriju!
  • Radno vreme: pon-petak od 7-20h i sub od 8-14h.
  • Kontakt telefon: 065/93-00-321

Slične ponude