640 din za tretman ultrazvučne kavitacije + termogel body wrapping! Izgubite suvišne centimetre tamo gde Vam najviše smetaju i zategnite kožu!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obimu na struku, bokovima, butinama, guzi, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne ćelije koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim delom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

Body wrap metode podrazumevaju uvijanje tela specijalnom folijom, sa pravilno raspoređenom kompresijom, umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. Koristi se za eliminaciju celulita, uklanjanje oteklina koje nastaju usled toksina i loše cirkulacije, zatezanje kože i smanjanje masnih naslaga.

Tretmanom koncentracija lokalizovanih masnih naslaga pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih delova tela postižu se vrlo efikasni i neposredno merljivi rezultati.

Tretmani su bezbedni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana. Jednako uspešno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od 7 dana.


Pitanja

lidija
18.4.2016. 01:26
Koliko tretmana je potrebno ya vidljive rezultate?
Kupoman
Lidija, sve zavisi zavisi od početnog stanja, svakome je potreban različit broj tretmana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

YUBC, Bul. Mihajla Pupina 10 Beograd, Beograd
063-123-22-93

Vaučer važi

do 9.5.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Ponuda važi za ženski i muški pol
  • Jedna osoba može kupiti najviše 10 vaučera, 5  za sebe i 5 na poklon.
  • Radno vreme:  pon-pet 12-20h, sub 9-17h
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera na tel: 063-123-22-93
  • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije
  • Rok iskoristivosti kupona je tri meseca
  • Nakon isteka roka kupon nije moguće iskoristiti

Slične ponude