650 din za dve porcije SATE (sos od kikirikija) RAŽNJIĆA za dvoje -1 kg (svinjski ražnjić,pileći ražnjić,grilovano povrće,pomfrit) u restoranu REMBRANDT na VRAČARU!

Kupi za 650 DIN
650 DIN 1300 DIN kupljeno 70 kupljeno Ponuda je istekla
50 %
650 din za dve porcije SATE (sos od kikirikija) RAŽNJIĆA za dvoje -1 kg (svinjski ražnjić,pileći ražnjić,grilovano povrće,pomfrit) u restoranu REMBRANDT na VRAČARU!
Fantastičan restoran  grand cafe Rembradnt Vas poziva da svratite do njih! U prijatnom i prelepom ambijentu ovog divnog lokala, imate priliku da uživate u odličnim ukusima po neverovatno pristupačnim cenama. Povedite drage prijatelje ili porodicu, grand Cafe Rembrandt Vas čeka na večeri ili ručku.U promotivnom periodu je promo ponuda „Sate ražnjića“ Ražnjići su od svinjskog i pilećeg filea, u kombinaciji sa odabranim začinima. Pravi Holandski „Sate sos“ je vrlo ukusan sos od kikirikija, koji uz ražnjiće stvara neodoljiv ukus. Sa grilovanim povrćem i pomfritom kao prilogom su pravi izazov za ljubitelje hrane. Očekujemo Vas, Rembrandt

Iza ugla jedne od najlepših katedrala Srbije „Hrama Sv Save“ 2015 godine, otvorili smo grand cafe Rembrandt. Osnovani smo u Holandiji i sa sobom nosimo 30-o godišnje iskustvo u ugostiteljstvu.Holandski vafl i amareto sa šlagom koje služimo uz kafu su pravi užitak za početak dana! Naravno ukoliko ste veći ljubitelji hrane, možete se prepustiti odličnim ukusima naše kuhinje.Ukoliko želite da razmazite svoja čula, i ugodite sebi, na pravom ste mestu!U samom srcu Vračara, u Nevesinjskoj ulici očekuje vas ljubazno osoblje Rembrandta, koje je tu da vas uveri u kvaitet naše usluge i poslovanja. Naša vrata su otvorena za vas svakog dana od 08 do 23h, a petkom i subotom do ponoći.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)

Vaučer važi

od 20.12.2016. do 1.3.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon: 011 2436108
  • Ovu ponudu možete iskoristiti svakog dana od 08 do 23h, a petkom i subotom do ponoći
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Gde iskoristiti vaučer?

Rembrandt
Nevesinjska 2
Beograd
011 2436108

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.