6500 din za kurs šminkanja sa M.A.C. kozmetikom uz diplomiranog šminkera u Castle of Skill u TC City Passage! Naučite da se savršeno našminkate sebe i druge! Popust 78%!

30000 DIN
Ponuda je istekla

Uz jedinstveni popust od čak 78% profesinalni diplomirani šminker će Vas naučiti kako i na koji način da našminkate sebe i druge!

Predavač je Make-up artist Tamara Lampić, diplomirani šminker “Stručne škole za estetiku, stil i kulturu tela" i sa završenom obukom novih tehnika šminkanja kod M.A.K.-ovog make-up stručnjaka iz Ciriha.Radno iskustvo i praksu sticala radeći na TV-u (Pink) i pozorištu (Beogradcko dramsko), radila booking za manekene i manekenke, apsolvence filmove studenata FDU-a, revije frizura na Sajmu kozmetike “Dodir Pariza” . Učestvovala na Make-up takmičenjima, takodje u okviru sajma kozmetike i “Dodir Pariza”ostvarila zapažene rezultate u kategoriji Fantazy make-up (prvo i drugo mesto).

Evo ideje kakvo znanje da sebi poklonite ako želite da naučite da šminkate, od profesionalca Tamare Lampić. Šminkanje je sjajan budući posao a koliko ćete biti dobri zavisi isključivo od Vašeg predavača ,Vas I Vašeg talenta! Takođe prilika je jako dobra i za one koji već šminkaju a svoje znanje hoće da usavrše ili nadograde sa novim tehnikama šminkanja. Znamo da Vam je poznato koliko šminkeri naplaćuju za jedno šminkanje, tako da lako možete izračunati, da posle obuke sa profesionalcem, Vaš uloženi novac će Vam se već za nedelju dana ili kraći vremenski period vratiti! Iskoristite ovu ponudu, pretvorite je u poslovnu priliku i naučite kako i na koji način da našminkate sebe, ali naravno i druge ili usavršite I nadogradite Vaše znanje sa Castle of Skill, koji za Vas angažuje "Make-Up Artist Tamaru Lampić".

ŠTA RADIMO SA VAMA :

"Šminka čini čuda!" Potrebno je pokriti nedostatke a naglasiti lepotu. Šminka može da vas podmladi a može i da vam doda godina.Zato ćemo učiti sa Vama:

1. Higijena

2. Tipovi koze

3. Izbor boje

4.Priprema za šminku

5.Pokrivanje nedostataka

6.Senčenje lica

7. Make-up za dan

8. Korekcija oka, usta, obrva

9. Make-up za uvece

10. Make-up za uvece, Party, Gala

11. Focus Red Lips. How to do Perfect Lips

Za "Castle of Skill", polaznik je na prvom mestu. Sve organizuju tako da vam bude lakše, bolje i interesantnije. Ostaje u kontaktu i pružamo savete našim polaznicima i nakon što završe obuke i kurseve kod nas. Kursevi i obuke u njihovok organizaciji pripremaju se i realizuju na krajnje kvalitetan način. Predavači se birajuo po stručnosti, kvalitetu I iskustvu. Obuke koje izvodie u potpunosti se prilagođavaju potrebama svakog polaznika. Njihov cilj je obuka I obrazovanje sa kojim će podići nivo kvaliteta življenja naših korisnika. Svi polaznici koji završe neku od obuka, stiču trajni popust za naredne kurseve. Takođe, tu su i mnogobrojne akcije i druge pogodnosti!

http://www.facebook.com/#!/castleofskill.castleofskill


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Castle of Skill

Obilićev Venac 18-20 (TC City Passage), Beograd
064/208-3556 i 061/2792-566

Vaučer važi

do 20.1.2013.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Šminka i sredstva za rad su uračunati u cenu!
  • Predavač na obuci je diplomirani šminker- Make Up Artist Tamara Lampić
  • Studio koristi  M.A.C. kozmetiku!
  • Kurs traje 20 časova , 5 dana po 4 časa dnevno!
  • Po završetku kursa dobijate Sertifikat I mogućnost daljeg angažovanja!
  • Odmah posle dobijanja vaučera obavezno kontaktirati Castle of Skill zbog formiranja grupa!
  • Kontakt telefon: 064/208-3556 i 061/2792-566

Slične ponude