6699 din za ugradnju metalo-keramičke krunice u ordinaciji Dental Swiss! Popust 63%!

18000 DIN
Ponuda je istekla

Stomatološka ordinacija "Dental Swiss" i Kupoman Vam nude zdrav, lep i samopouzdan osmeh po ceni od 6990 dinara! Iskoristite popust od 62% i uz uštedu 11010 dinara popravite nedostatak na Vašem zubu koji vas odavno muči!

Osmeh može biti jedno od najjačih oružja u osvajanju naklonosti na ljubavnom, ali i na poslovnom planu. To treba da bude dovoljan motiv da i sami rešite svoj estetski nedostatak. Spremite Vaš osmeh za novo uspešno doba!

Oštećeni  zubi mogu biti obnovljeni ili optički poboljšani sa metalno-keramičkim krunicama. One predstavljaju stomatološke nadoknade koje se još označavaju kao i navlake i koje se postavljaju na prirodne zube. Sama osnova metalno-keramičke krunice je metalna kapica, koja prekriva Vaš okrnjeni, polomljeni ili oštećeni zub, a na nju se nanosi pomenuta keramika. Izrađuju se tako da u potpunosti imaju izgled prirodnog zuba, što im i omogućava da ispunjavaju svoju osnovnu namenu - vraćanje prvobitnog oblika zubu na kojem se nalaze!

35 godina radnog iskustva u Švajcarskoj preneto je u savremeno opremljenu ordinaciju u centru Beograda! Uverite se u rad po Švajcarskim standardima sa garancijom kvaliteta!

 


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dental Swiss

Kosančićev venac 11, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude