6877 din za 10 noćenja sa prevozom u Neos Marmarasu ili Nei Poriju ili Leptokariji ili Sartiju u Grčkoj! Popust 30%!

9819 DIN
Ponuda je istekla

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca. Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris. Smeštaj: apart hotel Clio, vila Rodo.

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. U poslednje vreme dosta je popularno kod turista, posebno iz Mađarske. Na raspolaganju je 70-ak metara široka izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi, parkovi, taverne, kafići, poslastičarnice, prodavnice. Mesto je karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku, a skoro svi konobari razumeju srpski jezik. Smeštaj: vile Kima, Manolos, Nikiforos.

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj ambijent sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa. Mesto takođe nudi mnoštvo sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice. U ponudi je veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini se nalazi pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad Muza. Smeštaj: vile Kohili, Afroditi, Hariklia, Klepsidra, apart-hotel Ahilion.

Sarti je slikovito mesto koje se nalazi na istočnoj obali Sitonije. Karakteristično je po blagoj klimi, kristalno čistim plavim morem i peskovitom plažom dugom 3 km, koja sa pravom nosi Plavu zastavicu za kvalitet. Sa plaže se pruža očaravajući pogled na panoramu Singitikosa - zaliva Svete Gore  i obrise vrhova planine Atosa. U mestu postoji mnoštvo taverni, kafića i prodavnica. Prelepo šetalište, mnoštvo mediteranskog zelenila i šumovitih oblasti u okruženju, male ulice i trgovi, izolovane uvale i prelepi vidikovci učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Smeštaj: vile Kostas, Simos, Apostolos, Dora

Opise destinacije i vila možete detaljno pogledati na sajtu agencije!

Uslovi za decu do 10 godina: i deca plaćaju punu cenu, nemaju nikakvo umanjenje, jedino ako je dete malo i želite da ide u zajednički ležaj, može i to u pojedinim vilama, morate se raspitati u agenciji. Znaci 3 osobe od kojih je je dete-beba 3 godine, mogu u 1/2 studio, sa 2 kupljena vauchera. Ako zele 1/3, kupuju 3 vauchera.

www.barcino.travel


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Barcino Tours

YUBC, Bul. Mihajla Pupina 10A/23, Beograd
011/3112-112

Vaučer važi

do 7.6.2013.

Napomene

  • 10 noćenja + prevoz Nei pori, polazak 24. maja!
  • 10 noćenja + prevoz Neos Marmaras, polazak 20. maja!
  • 10 noćenja + prevoz Sarti, polazak 20. maja!
  • 10 noćenja + prevoz Leptokarija, polazak 24. maja!
  • U cenu je uračunat  najam apartmana/studija i prevoz!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Pre uplate vaučera, pozovite agenciju da proverite dostupnost kapaciteta i rezervišete Vaše mesto!
  • Kontak telefon agencije: 011/3112-112

Slične ponude