690 din za mesec dana (neograničen broj termina) za teretanu + vođenje treninga i asistencija instruktora + kardio program u teretani Klub! A Smršaj, zategni se i pokreni se posle praznika!!

2900 DIN
Ponuda je istekla
Praznici, slave, Nove godine, mnogo ukusne hrane, puno odmaranja i mirovanja, a premalo kretanja...Prvi radni dan..i tesne pantalone!!Odmah, sada, je pravi momenat da krenete da popravite to. Da ne biste kupovali i  nosili široke stvari, krili stomak i slično, dodjite kod nas i počnite da brinete o svom telu. Lakše je, zdravije i jeftinije. A osećaćete se i mnogo bolje i lepše.
Napravite pravi izbor i dozvolite da budemo deo svega toga. Brinite o sebi i svom telu, jer ono je Vaš jedini dom iz koga nikada nećete moći da odete. Čekamo Vas da Vam pomognemo u svemu, da Vas motivišemo, da Vas naučimo kako najlekše da dodjete do svog cilja, da Vam budemo podrška u svakom trenutku.Naši treneri su tu za Vas da Vam pokažu vežbe, osmisle treninge, daju savete o ishrani, motivišu Vas i ne dozvole da odustanete... sve to u  veoma prijatnom i veselom ambijentu Teretane KLub A, ispunjenom pozitivnom energijom i pozitivnim ljudima... i sve to za samo 690,oo. Krenite odmah. Ne čekajte sutra!
 
Bodi bilding i fitnes klub Klub A, odnosno Teretana Klub A, se prostire na 240 m2, u tri nivoa, poseduje moderne mašine za bodibilding, kardio program (trake za trčanje, stepere, bicikle, nordijsko skijanje, itd.) Posebno se ističemo pozitivnom energijom u okviru kluba i stručnim, raspoloženim i uvek nasmejanim instruktorima koji su na raspolaganju uvek tokom radnog vremena da potpuno besplatno vode treninge, daju savete o ishrani, pišu programe vežbi i ishrane itd. U okviru kluba se nalazi i sala za aerobne treninge gde imamo veliku ponudu grupnih treninga, kao što su aerobik, pilates, tae bo i razne vrste kondicioniranja. Osim ovoga imamo na raspolaganju i džakove za boks za slobodno korišćenje. Čekamo Vas da zajedno izgradimo mišiće, oblikujemo telo, ispravimo deformitete, skinemo višak masnoća, kondicioniramo, podignemo opštu fizičku spremu i poboljšamo izgled i raspoloženje!

http://www.teretanakluba.rs/trscanska/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Teretana Klub A

Tršćanska 8, Beograd
011/3822-442

Vaučer važi

do 15.3.2016.

Napomene

  • Rok za aktivaciju vaučera je do 15.02.2015.!
  • Nakon aktivacije vaučer važi za neograničen broj termina koje možete iskoristiti u narednih mesec dana od prvog dolaska!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Ponuda važi za nove članove!
  • Jedna osoba može da iskoristi samo jedan vaučer za sebe i da kupi dva na poklon (isključivo novim članovima)!
  • Radno vreme teretane: od ponedeljka do petka od 10:00 do 22:00, subotom od 10:00 do 17:00
  • Kontakt telefon teretane: 011/3822-442

Slične ponude