690 din za RTL tretman podmlađivanja lica, vrata i dekoltea (čišćenje, RTL, krema) u SL Beauty Lab na Novom Beogradu!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • RTL tretman podmlađivanja lica, vrata i dekoltea (čišćenje, RTL,krema)

Beauty Lab predstavlja provereno ime u oblasti nege lica, tela i ruku.
Nudimo savremene estetske tretmane lica i ruku. Tretmani se izvode visokokvalitetnim materijalima i opremom, američkih, evropskih i južnokorejskih brendova. Naša ideja je da kvalitetnu negu učinimo dostupnu svima. Pristupačne cene i kvalitet, kao i ozbiljan i individualan pristup svakom klijentu u rešavanju estetskih nepravilnosti na licu i telu, osnov su svih naših usluga.

Klasični tretmani lica su higijenski tretmani koji se zasnivaju na činjenici da je svakoj koži potrebna specifična vrsta nege. Koja će se vrsta tretmana primeniti zavisi od nekoliko faktora: tipa i stanja kože, načina života, godišnjeg doba, starosnog doba i drugih. Ipak svim tipovima kože zajednička je potreba za redovnom i kvalitetnom negom.

RTL tretman je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju.

Obavlja se preventivno od 25. godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje vec vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore,duplu bradu i bore vrata.

Efekat je odmah vidljiv, koža je nakon tretmana nahranjena, regenerisana i podmlađena, bore su pliće, a lice izgleda mlađe, jedrije i sveže.

http://www.beautylab.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Milena Odlicni su. Devojka koja radi tretmane je jako ljubazna. Preporuka!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty Lab

Gandijeva 122a, Beograd
063/887-22-62

Vaučer važi

do 16.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: RTL tretman podmlađivanja lica, vrata i dekoltea (čišćenje, RTL,krema)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/887-22-62
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude