690 din za SPA RELAX masažni tretman u trajanju od 70 min hladno-ceđenim uljima za oba pola (60 min relax celog tela + 10 min masaža glave, lica i dekoltea) u salonu THE WAXING ROOM u Kneza Miloša!

1500 DIN
Ponuda je istekla

690 din za SPA RELAX masažni tretman u trajanju od 70 min hladno-ceđenim uljima za oba pola (60 min relax celog tela+10 min masaža glave, lica i dekoltea) u SL THE WAXING ROOM u Kneza Miloša!

Za savršen izgled Vaših noktiju u svakoj prilici, salon The Waxing Room nudi vrhunski manikir i pedikir tretman. U našem radu koristimo visokokvalitetne lakove velikog izbora boja koje su uvek u trendu. Ako želite savršeno nalakirane nokte, čak i do 3 nedelje, naša preporuka je trajni lak, koji se lako skida, bez oštećenja nokatne ploče.Kozmetički salon The Waxing Room je glavni saveznik svih dama u borbi protiv dosadnih i upornih dlačica po telu. Prilikom depilacije u našem salonu koristimo najkvalitetniji topli i hladni vosak koji će Vam obezbediti glatku i negovanu kožu na željenim delovima tela: noge, ruke, leđa, stomak, nausnice...Svim damama koje imaju problem sa celulitom, nudimo efikasan tretman koji kombinuje anticelulit masažu i savremeni anticelulit aparat. Za Vaš privlačan i zavodnički pogled, preporučujemo nadogradnju svilenih trepavica koje se stavljaju direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju, tako da ne smetaju očima.

 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 56)
MIrela Cist prostor, ljubazna i kulturna zena, perfektna usluga.
Jovana Kvalitet rada

Pitanja

Gorica
15.3.2018. 21:47
Da li postoji mogućnost masaze u isto vreme za tri osobe...posto bi priredili iznenadjenje koleginici za rođendan...pa bi dosle zajedno
Kupoman
Gorice, potrebno je da pozovete na broj telefona salona za sve dodatne informacije. :)

Gde iskoristiti vaučer?

KS The Waxing room

Obilićev Venac 18-20, Beograd

Vaučer važi

do 10.4.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Telefon: 062/332 844

Slične ponude