690 din za tretman za mršavljenje 3u1: ultrazvučna kavitacija + multipolarno RF zatezanje kože+ lipoliza u Laser centru VIVA!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Ultrazvučna kavitacija + multipolarno RF zatezanje kože + lipoliza: 3 u 1! Izgubite suvišne centimetre tamo gde Vam najviše smetaju i zategnite kožu! Efektno, sigurno i za samo 690 din!

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obimu na struku, bokovima, butinama, guzi, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne ćelije koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim delom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

Drugim delom tretmana direktno se deluje na potkožno vezivno tkivo. Delovanje multipolarnog RF liftinga izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana što je uslov da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti stimulišu da proizvode više kolagena tako da je rezultat dugotrajan!

Procesom lipolize tretiranjem koncentracija lokalizovanih masnih naslaga pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih delova tela postižu se vrlo efikasni i neposredno merljivi rezultati. Tretmani su bezbedni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana. Jednako uspešno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od 7 dana.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implantati, poremećaji koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje!


Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pejsmejker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 10.9.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00

Slične ponude