690 din za vaučer za popust na putovanje u Beč za Dan zaljubljenih i 8.mart (2 noćenja + prevoz) za 89 evra!

14100 DIN
Ponuda je istekla

BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak. Iskoristite priliku da uživate u fantastičnim delima Rembranta, Ticijana, Bernarda Belotoa, Gvida Renija, Antonisa Van Dajka i Antoana Vatoa u Zimskoj palati.

Program putovanja:

1. dan  BEOGRAD

Polazak oko 20:00h sa dogovorenog mesta, sastanak pola sata ranije. Usputno svraćanje u Novi Sad po putnike. Noćna vožnja kroz Madjarsku.

2. dan  PARNDORF - BEČ

Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima oko 08.00h. Slobodno vreme za šoping i šetnju, U 12h nastavak putovanja do Beča. Panoramsko razgledanje grada i šetnja u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan  BEČ – DVORAC ŠENBRUN + VRTOVI ŠENBRUNA + ZOO VRT

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do dvorca Schönbrunn jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. (velika tura koja traje sat vremena sa audio vodičem na srpskom jeziku.) Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Nakon posete dvorcu odlazak u zoo vrt koji se nalazi u okviru kompleksa Senbruna,koji je najstariji,najmoderniji i najbolji  zoo vrt na svetu osnovan 1779 godine u vreme vladavine Marije Terezije. Proglašen je za najbolji zoo vrt u Evropi četiri puta. Zoo vrt se prostire na 17 hektara a prostor za životinje je prostran i napravljen da podseća na njihovo prirodno stanište. Poseti ga oko 2,5 miliona ljudi godišnje Obilazak zoo vrta. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan   BEČ  – PRATER (MUZEJ ČOKOLADE)  - BEOGRAD

Doručak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska do zabavnog parka Prater i  poseta muzeju čokolade u pratnji vodiča  koja na 2000m2 predstavlja interaktivni svet o kakao-u i cokoladi. U  muzeju se  nalazi i  velika tropska dzungla koja odaje utisak prave plantaze u kojoj farmeri uzgajaju kakao. Svu proceduru pravljenja cokolade, njeni mitovi, obrade i jos mnogo podataka posetioci mogu ovde da saznaju kao i da probaju raznovrsna pecena kakao zrna i da učestvuju u radionici izrade čokolade. Specijalni izgled muzeja doprinose i mnogobrojne cokoladne figure iz oblasti kulture i istorije koje su velicine preko 2 metra i pravljene su od pune cokolade gde neke iznose tezinu i po 350kg. Nakon posete muzeju slobodno popodne do polaska za Beograd oko 19h.

5.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom);
  • smeštaj u hotelu 3 ili 4*na bazi 2 noćenja sa doručkom;
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana;
  • usluge licenciranog pratioca grupe.

Aranžman ne obuhvata:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka;
  • ulaznice i fakultativne izlete;

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Falcon d.o.o.

Makenzijeva 67 ,Vracar, Beograd
011/32-85-111

Napomene

  • Vaučer plaćate 690 din, u agenciji plaćate 89 evra!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Telefon agencije: 011/32-85-111
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom);
  • smeštaj u hotelu 3 ili 4*na bazi 2 noćenja sa doručkom;
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana;
  • usluge licenciranog pratioca grupe.

Aranžman ne obuhvata:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka;
  • ulaznice i fakultativne izlete;

Slične ponude