6900 din za veliki paket: 10 anticelulit masaža + 4 kavitacije + 20 tretmana elektrostimulacije sa vakuum masažom + dve masaže po izboru! Popust 78%!

32000 DIN
Ponuda je istekla

Gde to ima? U salonu "Renovo"! Iskoristite neviđenu ponudu do sada! Mesec dana sreće za Vaše telo! Rešite se celulita, skinite masne naslage, relaksirajte se!

Paket obuhvata:

  • 10 anticelulit masaža,
  • 4 kavitacije (nehirurške liposukcije),
  • 20 tretmana elektrostimulacije sa vakuum masažom,
  • 2 masaže po izboru (relaks, indijska, havajska...)

i što je najbitnije, ponudu možete iskoristiti do kraja godine! Iskoristite popust od neverovatnih 78% uštedite 25100 dinara!

Manuelna masaža se radi posebnim gelovima za dubinsku razgradnju masnih naslaga koji poboljšavaju elastičnost kože, aktiviraju potkožne slojeve celulita, podstiču limfnu drenažu, podižu tonus mišića i skidaju mrtve ćelije kože pa je koža ne samo oslobođena masti već i glatka i nežna na dodir.

Ultrazvučna kavitacija je brz i bezbolan metod otklanjanja masnih ćelija bez hirurške intervencije. Specifična ultrazvučna frekvencija pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kavitacija odnosno liposukcija bez hirurškog zahvata je moćni alat koji garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način.

Vakuum masaža deluje tako što masne naslage isisava na površinu radi lakšeg resorbovanja. Koriste se posebna ulja za razbijanje masnih naslaga, takođe i posebne kreme koje imaju delovanje na kvalitet kože i deluju protiv jojo efekta.

Stručno i profesionalno osoblje u salonu "Renovo" učiniće da Vaše zadooljstvo bude potpuno!

http://www.renovo.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za masaže Renovo

Kisele vode 18, Zvezdara, Beograd
060/360-0660, 060/637-3031

Vaučer važi

do 31.12.2012.

Napomene

Slične ponude