6990 din za multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film i opis doktora u Dijagnostičkom centru Zemun!

Kupi za 6990 DIN
6990 DIN 8950 DIN kupljeno 32 kupljeno Ponuda je istekla
22 %
6990 din za multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film i opis doktora u Dijagnostičkom centru Zemun!

U cenu je uključeno:

  • multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film
  • opis doktora

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 32)

Vaučer važi

do 31.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film + opis doktora
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00h subota 08.00 - 14.00h.
  • Konatkt telefon: 011/31-60-309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Osobe sa metalnim implantima, osobe sklone alergijskim reakcijama i povećanim nivoom uree i kreatinina se prethodno moraju konsultovati sa stručnim kadrom centra.

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun
Tošin Bunar 6, Beograd
Beograd
011/ 31 60 309

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.