6990 din za tretman laserskog odvikavanja od pušenja po Nemačkoj licenci! Popust 62 %!

18500 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman i Star Medic pripremili su Vam neverovatnu ponudu po neverovatnoj ceni. Iskoristite ovu ponudu i ostavite cigarete lako, bez stresa, bez nikotinskih kriza, nervoze, dekoncetracije, depresije.

Star Medic koristi laser metodu odvikavanja od pušenja koja na tržištu Nemačke i Evrope postoji već više od 5 godina i vrlo uspešno i lako odvikava od ove zavisnosti.

Metoda je uvezena iz Nemačke i ima sve potrebne svetske sertifikate.

Da živite u Holandiji, zdravstveno osiguranje bi Vam platilo ovaj tretman i ne biste imali nikakve troškove Facilitasove laser metode odvikavanja od pušenja. Zar to nije dovoljan pokazatelj kvaliteta i uspešnosti ove metode?

Star Medic uz kombinaciju savremene opreme, lasera najnovije generacije i tradicionalne kineske medicine, stimulišu akupunkturne tačke na ušima koje su povezane sa simptomima koji se javljaju posle prestanka pušenja i već posle prvog tretmana postajete bivši pušač.

Vaše je samo da donesete odluku da želite da ostavite cigarete, a terapeut će Vam uz relaksirajuću muziku, u prijatnom ambijentu, bezbolnim i opuštajućim tretmanom koji traje oko sat vremena to i omogućiti.

Čak u 80% slučajeva dovoljan je jedan tretman kako biste ostavili cigarete, no ako spadate u onih 20%, tretman ćemo Vam ponoviti besplatno. 

Bitno je samo da nam se javite već kod prvih simptoma nikotinske krize kako bismo Vam ponovili tretman. Nema potrebe da se mučite.

Misija Star Medica je da bez muke i što lakše počnete život bez cigareta. Iz tog razloga Star Medic sa Vama u kontaktu naredna tri meseca kako bi Vas pratili i olakšali put ka zdravom životu. Kontaktiraće Vas putem maila, SMS-a, telefona (kako Vama više odgovara) kako bi Vam davali savete i olakšali eventualne krize. 

Važno je znati da već posle trećeg dana bez cigareta, procenat nikotina u Vašem organizmu iznosi NULA procenata.

Ostavite cigarete uz Facilitas laser metodu, izbacite nikotin iz organizma i popravite kvalitet svog života. Hrana će Vam imati lepši ukus, bićete zdraviji, smanjićete rizik od srčanih problema, smanjiti opasnost od infarkta.

Pozovite Star Medic kako bi Vam olakšao da odluku o prestanku pušenja prođete lako i bez mučenja sebe i svog organizma.

Dobrodošlu i svoj novi život bez cigareta!

info@starmedic.rs

http://www.starmedic.rs

https://www.facebook.com/starmedic

http://www.odvikavanjeodpusenja.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Star Medic d.o.o

Stojana Protića 39, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude