700 din za Fish Spa tretman Garra Rufa ribicama u trajanju od 30min + 20 min masaža stopala+ parafinsko pakovanje!

1400 DIN
Ponuda je istekla

700 din za Fish Spa tretman  Garra Rufa ribicama u trajanju od 30min + 20 min masaža stopala + parafinsko pakovanje!

Tretmani Garra Rufa ribicama je omiljena ponuda Spa i wellness centara širom sveta iz više razloga: ribice uz prijatan osećaj masaže pružaju i lečenje. Tretmani Garra Rufa ribicama ukljanjaju ekcem, kurje oko, psorijazu, poboljšavaju cirkulaciju.

Garra Rufa ribice su postale slavne zbog svoje sposobnosti da očiste kožu od mrtvih i oštećenih delova ćelija kože, ostavljajući nedirnutim živa i zdrava područja kože. Garra rufa ribice žive u toplim vodama vulkanskog porekla. Temperatura vode je 43 stepena što ubrzava njihov metabolizam. Dugačke su oko 12cm, a teške oko 8gr. Hrane se površinskim slojem naše kože u kojoj se nalaze proteini neophodni za njihovu ishranu. Prilikom dodira sa našom kožom ispuštaju enzim ditranol koji je blagotvoran, a našu kožu pospešuje regeneraciju. Ovo ponašanje je deo prirodnog instikta ribice. Zato se tretman preporučuje kod obolelih od psorijaze, ekcema, 

dijabetičara, atletskog stopala, povećanog isušivanja kože, kao i kod zdravih, koji žele da neguju kožu. Važno je napomenuti da kontraindikacija nema i da su svi tretmani bezbedni. Pored toga ukljanjaju sve izumrle ćelije sa ljudske kože pritom ostavljajući zdravu kožu netaknutu. Savršene su sa pedikir, manikir i pilling celog tela. Prilikom tretmana one proizvode mikrovibracije i rade jedinstvenu mikro-akupunturalnu masažu, koja se ne može postići bilo kojom drugom metodom. Klijenti posle par minuta tretmana doživljavaju iskustvo lagodnosti koje se ne može uporediti ni sa jednom relax ili antistres tehnikom.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

Marina
23.1.2018. 16:17
Pozdrav. Uzela sam dva vaucera, medjutim navedeni broj je konstantno zauzet. Da li imate neki drugi broj kako bi zakazala?
Kupoman
Marina, sve je u redu sa brojem, molimo Vas da pokušate ponovo da ih kontaktirate u periodu od 12-18h. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Fish Spa

Bulevar Patrijarha Pavla 11b, Novi Sad
064/498-5383

Vaučer važi

do 12.2.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: 12-18h :
  • Kontakt telefon: 064/498-5383
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude