700 din za ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena, uz štitaste žlezde, uzmale karlice, uz prostate) u poliklinici Gracia Medika!

3200 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena,uz štitaste žlezde,uzmale karlice,uz prostate)

U okviru poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 658)
Milica Ljubaznost i profesionalnost
Miroslav Profesionalci u svom poslu. Hvala.

Pitanja

Jelena
19.2.2019. 00:31
Dobro vece, ako mozete posalji te mi kupon za ponudu ultrazvucni pregled po izboru, ponuda je 700 din
Kupoman
Jelena, vaučeri se šalju u roku od dva radna dana od momenta uplate kada plaćate putem uplatnice/ebankinga, a 10 min nakon uplate putem post fina i platnih kartica. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 21.4.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena,uz štitaste žlezde,uzmale karlice,uz prostate)!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00h do 20:30h, subotom od 09:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude