700 din za ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (uz abdomena, uz štitaste žlezde, uzmale karlice, uz prostate) u Poliklinici Gracia Medika u centru Beograda!

3200 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • ULTRAZVUČNI PREGLED po izboru za oba pola (UZ abdomena,UZ štitaste žlezde,UZ male karlice,UZ prostate)

700 din za ULTRAZVUČNI PREGLED po izboru za oba pola (UZ abdomena,UZ štitaste žlezde,UZ male karlice,UZ prostate)u POLIKLINICI GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 658)
Milica Ljubaznost i profesionalnost
Miroslav Profesionalci u svom poslu. Hvala.

Pitanja

Aleksandra
16.10.2018. 20:41
Postovani, da li ovaj kupon obuhvata ultrazvuk dojki? I da li moze jedna osoba da odradi i jedan i drugi ultrazvuk umesto osobe drugog pola? Hvala unapred!
Kupoman
Aleksandra, vaučer obuhvata: ULTRAZVUČNI PREGLED po izboru za oba pola (UZ abdomena,UZ štitaste žlezde,UZ male karlice,UZ prostate).

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 3.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ULTRAZVUČNI PREGLED po izboru za oba pola (UZ abdomena,UZ štitaste žlezde,UZ male karlice,UZ prostate)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00h do 20:30h, subotom od 09:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude