700 din za vaučer za popust na putovanje u Vroclav za Novu godinu (2 noćenja + prevoz) za 89 evra! Termin: 30.12.2019.!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdana agencija
Odlična organizacija
Sjajni vodiči

Jedinstvena arhitektura i hiljadugodišnja istorija oblikuju ovaj grad, kao i njegov izraženi i prepoznatljiv karakter. Zbog toga, Vroclav uživa snažno priznanje među evropskim gradovima. Osim toga, Vroclav ima svoj vlastiti duh, zbog čega ga je nemoguće porediti sa drugim mestima. Doček Nove godine u ovom mističnom gradu predstavlja jedinstveno i nezaboravno iskustvo, koje ćete pamtiti celog života.
Osim bogatog pejzaža u kome ćete uživati tokom čitavog puta, naš program putovanja obuhvata obilazak atraktivnih lokacija kao što su  Kraljevska palata, stari gradski trg, Narodni muzej, barokni Univerzitet, Katedrala Sv. Jovana, most Tumski. Posetioci će imati priliku da “uhvate” savršene fotografije u poznatom Japanskom vrtu, kao i da upoznaju grad  Klodzko. Program obuhvata odlazak u Minievrolend, kao i mogućnost obilaska zamka Ksiaz iz 13. veka.  

Bilo da ste ljubitelj pejzaža i arhitekture, ili očekujete dobar provod, vatromet i svečanu atmosferu – Vroclav je pravi izbor za Vas. Doček Nove godine 2020. u ovom izvanrednom gradu ostaviće Vas bez daha i sa željom da ponovite ovo iskustvo.

Program putovanja:

1.dan. 30.12.2019. (Beograd - Novi Sad)

Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta u  16:00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak oko 17.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2.dan. 31.12.2019. (Vroclav - Doček Nove Godine)

Dolazak u Vroclav u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na razgledanje grada pesice (bez ulaznica u lokalitete): Stoletna hala Naroda (Stulecia) sa magičnom fontanom i Japanskim vrtom, prelepo ostrvo Tumski sa starim katedralama i mostovima koje predstavljaju početak  razvoja grada Vroclava, Hala Targova, Narodni muzej, Novi Trg. Šetnja se nastavlja u pravcu Glavnog gradskog trga(jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedan od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi katedrala Sv. Elizabete, stara i nova gradska kuća, patuljci locirani pored turističkih znamenitosti,  Slani trg sa cvetnom pijacom, fontana, jedna od najstarijih pivnica u gradu, kao i brojni ugostiiteljski objekti sa domaćom kuhinjom i neobicnim galerijama suvenira  poput galerije Jatki… Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Dominikana (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od klubova. SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.

3.dan. 01.01.2020. (Vroclav - Klodzko)

Doručak. Fakultativni odlazak do grada Klodzko ( Klodcko) koji se nalazi na 90 km od od Vroclava. Šetnja i upoznavanje gradom, odlazak do tvrđave u i obilazak podzemnih tunela (deo mreže podzemnih tunela , prolaza i hodnika otvoren je za razgledanje turista). Poseta Minievrolendu ( u ovom novootvorenom parku na površini od 20.000 m2 videćmo preko 35 minijaturnih modela poznatih građevina širom sveta kao i 100 maketa zgrada). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Poseta čuvenom rudniku uglja u mesta Nowa ruda, obilazak i upoznavanje sa istorijom i tajnama podzemne trase, kao i voznja vozom kroz podzemne trase rudnika. Noćenje.

4.dan. 02.01.2020. (Vroclav - zamak Ksiaz)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska prelepog baroknog zamka Ksiaz koji je podignut u 13. veku. Zamak je tokom godina mnogo puta bio rušen i obnavljan. Za vreme II svetskog rata su ga konfiskovali nacisti koji su ispod zamka izgradili tajne podzemne tunele. Veruje se da je ovaj zamak određeni period bio i Hitlerovo sklonište. Pred kraj rata ga je okupirala Crvena armija. Krenite sa nama na ovaj izlet i uverite se zašto ovaj zamak uvrštavaju u top 10 evropskih zamkova. U poslepodnevnim časovima povratak u Vroclav. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 18 h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

05.dan. 03.01.2020.

Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza. (Kraj usluga).

Aranžman obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Vroclavu u hotelu I*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 sobama
 • obilaske prema programu (Vroclav)
 • troškove organizacije i vođenja puta

Aranžman ne obuhvata:

 • OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno) – 1€ dnevno
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • druge individualne troškove putnika

Fakultativni izleti:

 1. Obilazak grada Klodzko, rudnika uglja Nowa ruda i Minieuroland-a – (25€ po osobi) – ulaznice za vožnju vozom kroz rudnik uglja Nowa ruda i ulaznice za MiniEurolend su uključene u cenu
 2. Obilazak zamka Ksaiz – (25€ po osobi) – ulaznica uključena u cenu

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 46)
Vesna Bilo bi dobro da smo sad na toplom suncu i pescanoj plazi
Radojka Parga

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Aqua Bgd Travel

Beogrdska 46. stan 2, Beograd
011/32-33-652, 011/ 30-37-652 011/65-50-382
rezervacije@aquatravel.rs

Napomene

 • Vaučer plaćate 700 din, u agenciji plaćate 89 evra!
 • Termini: 30.12.2019.!
 • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
 • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
 • Nakon krajnjeg označenog roka,vaučer nije moguće iskoristiti!

Aranžman obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Vroclavu u hotelu I*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 sobama
 • obilaske prema programu (Vroclav)
 • troškove organizacije i vođenja puta

Aranžman ne obuhvata:

 • OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno) – 1€ dnevno
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • druge individualne troškove putnika

Slične ponude