7000 din za nadogradnju kose prirodnom kosom brazilskog porekla keratinom u salonu Astradas! Popust 53%!

15000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Salon lepote "Astradas"  pripremili su za Vas ovu fantastičnu ponudu koja će Vam omogućiti da ostvarite želju o prelepoj dugoj kosi bez višemesečne i čak višegodišnje muke i čekanja! Iskoristite popust od 53% i uštedite čak  8000 dinara!

Nadogradnja kose se vrši keratinom, a koristi se 100% prirodna kosa uvezena iz Brazila! Neka Vaša kosa bude bujna, duga i lepa, a za to će se pobrinuti stručni i iskusni frizeri iz salona "Astradas".

Salon lepote "Astradas" pruža širok asortiman frizerskih i kozmetičkih usluga u vrlo prijatnom i komfornom ambijentu. Pored svih usluga koje nude odlikuje ih vrhunski kvalitet, niske cene i veoma ljubazno osoblje salona. Podelite sa njima Vaše želje, a oni su tu da uz kvalitetan rad i kvalitetne preparate to realizuju!

http://www.astradas.rs/


Pitanja

Vesna
6.6.2012. 09:36
Poštovani, Da li cena podrazumeva i ruke ili samo 50 pramenova? Takođe, da li se može znati čija je kosa, to što je brazilskog porekla nije neka referenca. Na sebi imam trenutno jako lošu kosu koja mi je prodata kao 100 % prirodna, brazilska, a kvalitet je lošiji od Herbine kose. Hvala,
Kupoman
Vesna, uključene su i ruke, naravno. U salonu možeš videti sertifikat i deklaraciju da je prirodna brazilska kosa u pitanju. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Preduzeće za promet proizvoda i usluga Astradas d.o.o

Omladinskih brigada 7b, lok.3, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude