7000 din za noćenje sa doručkom za dve osobe u Lux Zepter hotelu Drina u Bajinoj Bašti!

7400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje sa doručkom za dve osobe u Lux Zepter hotelu Drina

Luksuzni i moderan hotel Drina, kategorije 4 *, je smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte-pešačka zona,  u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača. Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što eksterijer hotela, u kolorističkom smislu, čini još interesantnijim. I u periodu godine bez vegetacije, intenzitet boja fasade od crvenkaste opeke i dalje zadržava upečatljivost u okolnom pejzažu ovog lepog grada.

Hotel se, sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata. Pored 73 moderno opremljene smeštajne jedinice, od kojih su dve apartmanskog tipa, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 220 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. Hotel raspolaže sa teretanom i saunom. U restoranu hotela Drina (120 sedećih mesta) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze najukusniji domaći i internacionalni specijaliteti pripremljeni na zdrav – Zepter način. Hotel poseduje i piceriju, kao i natkrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni trg.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Drina nudi i sve pogodnosti za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u sportskoj hali koja se nalazi u blizini. S obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih resursa u okolini, za goste hotela organizuju se razni izleti po Nacionalnom parku Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Zepter Hotel Drina

Vojvode Mišića 5, Bajina Bašta,

Vaučer važi

do 20.12.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Noćenje sa doručkom za dve osobe u Lux Zepter hotelu Drina u Bajinoj Bašti!
  • Pre kupovine vaučera obavezno proveriti raspoloživost smeštaja!
  • Provera slobodnih kapaciteta i rezervacije na: 011 2019 235, 066 8031 561
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite hotel i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude