750 din vaučer od 50% popusta za 6 susreta za Individualno savetovanje, psihoterapiju i podršku u Centru za psihološku edukaciju Psihonega (cena 4500 din umesto 9000 din)!

1500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • vaučer za 50% popusta za 6 susreta za Individualno savetovanje, psihoterapiju i podršku.

Centar Psihonega vodi troje psihologa od kojih svako ima dodatno obrazovanje i usavršavanje koje mu omogućava da se posveti nekom vidu savetovanja, psihoterapije i edukacije. Nama se možete obratiti za pomoć ukoliko su vam potrebne usluge kognitivno-bihejvioralne psihoterapije, geštalt psihoterapije ili psihološkog savetovanja. Primenjujemo tehnike i metode indikovane kod širokog dijapazona psihosocijalnih smetnji. Organizujemo obuke u oblasti socijalnih i komunikacijskih veština, humanitarne akcije, tribine, grupe terapije i podrške osobama sa psihosocijalnim smetnjama i roditeljima dece sa smetnjama, kao i mnoge druge usluge u oblasti psihologije i srodnih disciplina. Učestvujemo u projektima poput projekta “Niste sami” čije su ciljne grupe osobe sa psihosocijalnim smetnjama, deca koja su žrtve krivičnih dela i njihove porodice.

Otvoreni smo za saradnju kako sa fizičkim tako i pravnim licima zainteresovanim za psihološku edukaciju: firmama, školama, udruženjima i organizacijama. Maksimalno се trudimo da naš rad bude odgovoran, transparentan i profesionalan, a mnogi zadovoljni klijenti potvrđuju da on to i jeste!

www.psihonega.in.rs

www.facebook.com/psihonega

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar Psihonega

Majora Tepića 8, Niš
069/46-81-292

Vaučer važi

do 19.8.2019.

Napomene

  • Popust važi za 6 individualni susreta!
  • Vaučer se može iskoristiti u roku od mesec dana od kupovine tako što će doći na prvi susret!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Zakazivanje vršiti na telefon: 069/4681292 (Stevan Stanojević)
  • Susreti su jednom nedeljno!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude