7500 din za mesečnu neograničenu spa relax kartu za opuštanje i uživanje-svi termini (bazen, jakuzzi, tepidarijum, ruska sauna, finska sauna, tiha soba sa slanim zidom) - Royal Wellness Spa centar!

8000 DIN
Ponuda je istekla
Novootvoreni Spa centar
Veliki broj sadržaja
Najviši svetski standardi

U cenu je uključeno:

  • mesečna neograničena spa relax karta za opuštanje i uživanje u svim terminima (bazen, jakuzzi, parno kupatilo, ruska sauna,f inska sauna, tiha soba sa slanim zidom)

Royal Wellness Centar, otvoren je 17. decembra 2017. godine i u jako kratkom roku uspeo je da zadobije simpatije mnogih posetilaca koji su prepoznali ovaj jedinstveni koncept. Sam slogan centra “Plivaj i uživaj!” sasvim jasno opisuje atmosferu koja vlada. Veliki broj sadržaja, savršeno isplaniran po meri svih posetilaca, nešto je što nas karakteriše. Kod nas možete uživati uz voćne napitke, kafu ili čaj u “Royal Caffe” zoni, ići na masažu, ili pak poslati mališane u našu školicu plivanja ili školicu sporta. Ne treba dovoditi u pitanje fenomalan bazen, đakuzi, parno kupatilo, saune i relax room sa slanim zidom, koji su napravljeni po najvišim svetskim standardima. Na nama je da vam pružimo potpuni ugođaj, a vi treba samo da plivate i uživate!

http://royalwellness.rs/bazen/

Ocena ponude

4/5 (ocene: 6)
Gordan Veoma funkcionalni i raznovrsni spa sa svim što treba za opuštanje i rekreaciju. Oaza za sve koji uživaju u tom.
Gordan Odlične saune i bazen. Higijena na zavidnom nivou.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Royal Wellness and caffe d.o.o

Rada Neimara 11, Beograd
060/72-68-501

Vaučer važi

do 17.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Mesečnu neograničenu spa relax kartu za opuštanje i uživanje u svim terminima  (bazen, jakuzzi, parno kupatiulo,ruska sauna, finska sauna, tiha soba sa slanim zidom)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina!
  • Kontakt telefon: 060/72-68-501
  • Neophodno je poneti sa sobom, bade mantil, papuče i peškir!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite spa centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude