7500 din za shockwave anticelulit terapiju + tecar (60min) u Balance health centru na Slavujevom vencu!

15000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • shockwave anticelulit terapiju + tecar (60min)

SHOCKWAVE TERAPIJA

Shockwave terapija je jedan od stubova savremene fizioterapije, jer ova tehnika omogućava najdublji neinvazivni pristup tkivima koja su zahvaćena oboljenjima i procesima. Shockwave terapija stekla je ugled kao tehnika za razbijanje kamena u bubregu i drugih kalcifikata, a danas znamo da pruža odlične efekte i u brojnim drugim situacijama kada je neophodno delovati na ciljanu tačku duboko ispod kože.

Shock wave ili udarni talas je front sile koji se kreće brže od brzine kretanja zvuka u mediju kroz koji putuje (tečnost, vazduh). Udarni talas iz uređaja za shockwave terapiju prenosi visoku energiju u izuzetno kratkom vremenu do bilo kog ciljanog tkiva, sa ciljem da rasformira naslage koje su nastale kao posledica nekog procesa, ili da stimuliše tkivo, kako bi se ubrzala regeneracije kostiju, mišića i mekih tkiva.

Ovaj tip terapije može značajno da ubrza formiranje novih krvnih sudova, što je jedan od najboljih načina za siguran početak obnove tkiva. Veća prokrvljenost znači i više kiseonika na problematičnom mestu, što ubrzava zalečenje kostiju, mišića i mekih tkiva. Shockwave terapije veoma je efikasna i kod hroničnih upala. Kada telo prestane da reaguje na hronični upalni proces, shockwave terapija može uspešno da pokrene telesne mehanizme za eleminaciju upala koji ne funkcionišu u nekoj regiji.

Prilikom nagomilavanja kalcijuma na ligamentima, što može biti posledica povreda, shockwave terapija uspešno razbija kalcijum koji je u procesu zgrušnjavaja na jedinice koje su dovoljno male da ih telo može samo izbaciti. Još jedna česta upotreba shockwave terapije je u elimiinaciju hroničnog bola u nekim tačkama. Naravno, izvor bola mora biti određen, jer se ne može delovati samo na simptome, ali kao sastavni deo drugih terapija, shockwave terapija je često nezaobilazna kao tehnika koja će umanjit bol i omogućiti efikasniju primenu drugih metoda.

TECAR aparat predstavlja inovativnu metodu lečenja celulita, strija i ožiljaka. Tecar proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita. Akustični talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom. Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore. Akustični talasi izazivaju vibriranje vezivnog tkiva u području koje se tretira, oni pospešuju izgled kože tako što utiču na to da se vezivno tkivo isteže i poveća svoju elastičnost.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Ljubica Profesionalni odnos prema klijentu, dogovor oko termina, objašnjenje u vezi usluge, način pružanja usluge
Ivana Profesionalna usluga, ljubazno osoblje

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

THE BALANCE HEALTH CENTER

Slavujev venac 3, Beograd
063/255-448, 011/2453-955

Vaučer važi

do 6.10.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: shockwave anticelulit terapiju + tecar (60min) u Balance health centru na Slavujevom vencu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064 423 9122
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnje označenog roka , vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude