780 din za dve velike pizze srbijana (32 cm)-pelat,mocarela,pečurke,šunka,pršuta,slanina, jaja+dve ledene kocke u Restoranu Julije Cezar!

Kupi za 780 DIN
780 DIN 2000 DIN kupljeno 13 kupljeno Ponuda je istekla
61 %
780 din za dve velike pizze srbijana (32 cm)-pelat,mocarela,pečurke,šunka,pršuta,slanina, jaja+dve ledene kocke u Restoranu Julije Cezar!

U cenu je uključeno:

  • dve velike pizze SRBIJANA (32 cm)+dve ledene kocke

Pizzeria CAESAR je restoran italijanske kuhinje koji se nalazi na Dorćolu u ulici Cara Dušana br. 5.
U veoma prijatnoj atmosferi restorana i sa vrlo ljubaznim radnicima, možete uživati u raznovrsnim specijalitetima italijanske kuhinje.
U ponudi restorana možete pronaći sjajne pice po kojima je restoran i poznat koje se prave od originalnih italijanskih sastojaka, kao što je čuveno italijansko brašno zero-zero.
Uživajte u ukusima poznatih pica Capricciosa, Fungi, Quatro Staggione, Prosciutto i mnogim drugima..
U sjajnoj ponudi restorana osim pica možete probati i raznovrstan izbor pasti Milaneze, Bolonjeze, Karbonare, Quattro formaggi, Mafioso...
Za ljubitelje poslastica pripremili smo Vam čuvene slatkiše, palačinke sa nutelom, eurokremom, plazmom, Cheseecake i druge poslastice da se zasladite posle ukusnog obroka.

Dođite i posetite restoran koji gaji tradiciju čuvene italijanske kuhinje sa najvećom pažnjom.

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 40)

Vaučer važi

do 8.10.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: dve velike pizze SRBIJANA (32 cm) + dve ledene kocke
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Hrana nije za poneti!
  • Kontakt telefon: 065/2188880
  • Obavezno zakazivanje termina!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran Bar Julije Cezar
Cara Dušana 5, Dorćol
Beograd
065/21-88-880

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.