790 din za 10 tretmana podizanja zadnjice, uklanjanja celulita i masnih naslaga i oblikovanja i zatezanja stomaka Body star elektrostimulacijom!

6000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i salon lepote "Aleksandra" omogućavaju Vam da dovedete Vaše telo do savršenstva uz popust od 87%! Body Star aparat spada u grupu profesionalnih aparata koji izazivanjem mišićnih kontrakcija mikrostrujnim impulsima omogućava:

 • otklanjanje celulita
 • izbacivanje viška tečnosti i toksina
 • skidanje masnih naslaga viška kilograma
 • definisanje i oblikovanje mišića (tzv. podizanje zadnjice)

Pola sata Body star tretmana je kao da ste uradili najmanje 100 čučnjeva. Takođe se preznojite kao da ste odradili trening u teretani sa opterećenjima. Preporučuje se najmanje deset tretmana, sa razmacima od jednog ili najviše dva dana između njih. Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

U salonu lepote "Aleksandra" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju: depilacija nogu, ruku, brazilska depilacija, masaža, kiropraktika, tretmani lica, masaža lica (šijacu), parafinsko pakovanje lica, manikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, ojačavanje prirodnih noktiju gelom, pedikir, parafinsko pakovanje i masaža ruku i nogu, profesionalno šminkanje, kao itrajna šminka!U radu se primenjuju savremene metode rada i preparati renomiranih kozmetičkih kuća. Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

jelena
18.3.2013. 18:08

danas sam uplatila oko14h i jos uvek mi pise da nije placen vaucer...moguce da nije proknjizena uplata... ukoliko bude sutra proknjizeno da li ce biti problema s obzirom da je danas poslednji dan?

Kupoman

Jelena, vaučer je poslat jutros. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Aleksandra

Partizanske avijacije 25/20, Beograd
063/575-339

Vaučer važi

do 11.5.2013.

Napomene

 • Obavezno je zakazivanje unapred!
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
 • Jedan tretman traje 30 minuta!
 • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 15:00
 • Kontakt telefon salona: 063/575-339

Slične ponude