790 din za dve porcije piletine SALTIMBOKA-800g (pileći file, pečenica, riža, sos od belog vina)+dve kupus salate u LUX Restoranu APPETITE u Kraljice Natalije!Popust 52%!

1880 DIN
Ponuda je istekla
  • PILEĆA SALTIMBOKA
Originalni recept za saltimboku potiče iz Rima, a naziv jela je od italijanskog “salta in bocca” što znači “uskače u usta”. Kad jednom probate ukusnu piletinu pripremljenu na ovaj način biće vam jasno zašto je naziv potpuno opravdan.

 
Nedaleko od Terazijske česme, u širem centru grada, otvoren je restoran Apetite ciljem da Beograd učini bogatijim za mesto na kojem se spajaju ukusna jela internacionalne kuhinje i dobra muzika. Vodeći se izrekom da između hrane i muzike postoji neka prijateljska veza * mi smo za to magično spajanje obezbedili prijatan ambijent, profesionalno i ljubazno osoblje i još mnogo veoma ukusnih iznenađenja koje pripremaju naši iskusni kuvari. Ono čime će vas Apetitrestoran odmah osvojiti i zbog čega ćete se ovde uvek osećati dobro su kvalitetna i raznovrsna jela, pristupačne cene i lepa i prijateljska atmosfera. Zamišljen kao mesto za prave hedoniste, Apetit restoran svojim gostima pruža potpuno uzivanje u naboljim jelima i usluzi.
 
http://www.appetite.rs
 


Pitanja

Milenka
1.12.2015. 10:22
Nermam pitanje ali imam komentar da je ponuda jako losa! Prvo sto je uslovljeno da se sa vaucerima moze doci samo posle 18h, ali ajde nije ni to tako strasno da nam posle tih 18h nisu servirali hladnu hranu. Porcije su mizerne, pice preskupo! Jedno veliko razocarenje, s obzirom da imam iskustvo i sa drugim restoranima i ponudama ovog tipa. Najgore moguće iskustvo i jedna velika nula!

Gde iskoristiti vaučer?

Appetite cafe&restaurant

Kraljice Natalije 30, Beograd
066/225-533

Vaučer važi

do 23.12.2015.

Napomene

  • Obavezna rezevacija 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer se može iskoristiti posle 18h!
  • Radno vreme restorana: od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 24:00
  • Kontakt telefon restorana: 066/225-533

Slične ponude