790 din za klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h + gratis korekcija obrva i depilacija nausnica (čišćenje, piling, ekstrakcija komedona, maska, krema) u SL Duende Lux u Zemunu!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h (čišćenje, piling, ekstrakcija komedona,maska,krema)
  • gratis korekcija obrva 
  • depilacija nausnica

Kad budilnik objavi rat u hladno zimsko jutro, to je dovoljno stresno samo po sebi jer morate da se oprostite od toplog kreveta koji ste grejali cele noći. I dok sa jednim otvorenim okom idete ka kuhinji da stavite kaficu, otvarate oba oka tek pred ogledalom iznad vode dok se umivate. I tu stvar postaje gora nego što je samo ustajanje u cik zore. Bubuljica! Prevelika za sakriti, i ne znate šta biste sa njom, a nije vredna slobodnog dana. Zato, čistite svoje lice na vreme da bi budilnik bio jedina neprijatnost. u takvim jutrima...

Mi predlažemo da počnete od lica i to sa higijenskim tretmanom lica kao osnovom zdrave i lepe negovane kože. Sastoji se od pilinga i masažae lica, parenje i nešto manje prijatnog čišćenja. Ali vredeće zbog sjaja koji sledi u narednim danima.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 17)
violeta Kozmeticarka Jelena je profesionalna i tretman je bio veoma prijatan i delotvoran. Za svaku preporuku
Vera ljubaznost, profesionalnost, kvalitet za svaku preporuku

Pitanja

Maja
28.2.2019. 12:38
Da li vaucer za ciscenje lica moze do se preuzme kod Vas direktno ili mora da se ispostuje cela dosadna procedura koja mi zaista oduzima puno vremena? Hvala puno pozdrava!
Kupoman
Majo vaučer nije moguće preuzeti kod nas a kad bi i imali tu opciju, zar Vam nije lakše da iz topline svog doma platite karticom, vaučer Vam odmah stiže i možete u salon na Vaš tretman gde je dovoljno da pokažete vaučer na mobilnom. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za negu lica i tela Duendelux

Trg Branka Radičevića 4, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 5.4.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h+gratis korekciju obrva i depilaciju nausnica (čišćenje, piling, ekstrakcija komedona,maska,krema)
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt tel: 064/52-33-159
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude