790 din za kolorizaciju kose balejaž tehnikom ili ombre + feniranje + pakovanje + gratis šišanje u SL Pulchritudo u Kralja Milana!

1800 DIN
Ponuda je istekla
Najviši nivo usluge
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • kolorizacija kose balejaž tehnikom ili ombre 
  • feniranje 
  • pakovanje 
  • gratis šišanje

Balayage (balejaž) je tehnika izvlačenja pramenova slobodnom rukom. Ona zahteva veliku stručnost i veštinu frizera, kao i umetničku viziju, a rezultat je farbana kosa koja izgleda veoma prirodno. Ovom tehnikom se izbegava geometrijski pravilno izvlačenje pramenova i stvaranje uzorka. Frizer ima kreativnu slobodu da slobodno formira i boji pramenove, a kosa izgleda kao da je posvetlela od sunca. Ovu tehniku često koriste poznate ličnosti, koje su pred kamerama i očima javnosti, zato što se izrastak ne primećuje i boja je lakša za održavanje. Balejaž se može raditi i sa plavim nijansama, ali i sa crvenkastim i onima boje meda.

Ponuda obuhvata i OMBRE pramenove koji se rade tako da njihova nijansa uvek bude nešto svetlija od boje kose kako bi dala efekat osunčanosti, te kako bi se postigla gradacija tonova. Kako bi se postigao taj prirodni i osunčani efekat, pramenovi se ne rade od korena kose, već samo na polovini, odnosno vrhovima kose. Ova tehnika je jako popularna u svetu, upravo iz tog razloga što kosa izgleda prirodno i sveže, a pramenovi su jednostvani za održavanje, jer ih ne treba često obnavljati s bojenjem. Od sredine prema vrhovima kosa se boji prema najsvetlijoj nijansi u nizu tonova i izgleda kao da gledate savršeno skladan spektar boja! Ombre stil bojanja u kojem je korijen kose obojen u tamniju, a vrhovi u svjetliju, izrazito je popularan leti i posle leta jer kosa izgleda kao prirodno posvjetljena od sunca. Najviše se kombinuje smeđa boja izrasta s plavim vrhovima, a Vi možete da se konsultujete sa frizerom i izaberete nijanse u skladu sa Vašim željama! Privlačnost oviakvih pramenova je u tome što izgledaju skroz prirodno i što se ne vidi izrastak posle nekog vremena tako da slobodno možete da proredite Vaše odlaske frizeru.

Nakon ovog tretmana Vaša nova frizura će sve ostaviti bez daha, a Vi ćete zablistati u punom sjaju!

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 261)
Jelena Sve je bilo u redu,pramenovi lepo urađeni, prijatna atmosfera u salonu.
Jadranka Brzo rezervisano i izvrsena usluga

Pitanja

Sarab
11.8.2019. 15:21
Moja kosa crna ,jel može da se uradi ombre na nju?
Kupoman
Saro, za takvu vrstu informacije najbolje je da kontaktirate salon na br. tel. 069/38-80-020 :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Pulchritudo d.o.o

Kralja Milana 22, Beograd
069/38-80-020

Vaučer važi

do 17.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kolorizaciju kose balejaž tehnikom ili ombre tehnikom + feniranje + pakovanje + gratis šišanje
  • Za dugu i extra dugu kosu je potrebno je kupiti dva vaučera!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Telefon: 069/3880-020
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude