790 din za mesec dana aerobika (3x nedeljno) u teretani Boom Lady gym!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • mesec dana aerobika (3x nedeljno)

Aerobik: Ova reč, samo po sebi, jednostavno znači "sa kiseonikom", ali ona dobija novi smisao kada se koristi kao pridev za opisivanje vežbi. Korišćenje iste velike mišicne grupe, ritmično, u periodu od 15 do 20 minuta ili duže, a da pritom zadrže 60-80% od maksimalne srčane frekvencije.

Aerobik će vam pomoći da sagorite telesne masti (aerobne vežbe sagorevaju masti brže nego bilo koje druge vrste vežbe) i poboljšati vam snagu tela, oblik i zategnutost.

Još jedna jednostavna mera provere optimalanog intenziteta vežbanja je takozvani "test razgovor".Trebalo bi da budete u stanju da obavite kraci razgovor dok radite aerobik vežbe. Ukoliko vam ponestaje daha dok govorite, verovatno radite anaerobno. Kada radite anaerobno, pre cete se zamoriti i verovatnije je da cete dobiti upalu mišica nakon vežbanja.

Aerobik vežbe poboljšavaju kondiciju srca i pluca povecanjem kolicine kiseonika koji je na raspolaganju telu i omogucavajuci srcu da koristi kiseonik mnogo efikasnije. Kako srcani mišic postaje jaci i efikasniji, sa svakim otkucajem srca pumpa se veca kolicina krvi. Kao rezultat toga, vežbac koji je u kondiciji može da radi duže, energicnije i da ostvari brži oporavak na kraju grupe aerobnih vežbi.

Radi formiranja grupa i obaveštenja o terminima potrebno je nakon kupovine vaučera nazvati brojeve: 021/30-02-167, 063/33-98-48! Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, u malim grupama, uz punu posvećenost trenera.

U ponudi Boom Lady Gym je i body forming, teretana, power plate, i show dance (za tinejdžere). Teretana Boom Lady Gym nalazi se u mirnom kraju grada, poseduje najsavremeniju opremu i prepoznatljiva je po vrhunskim trenerima.

 http://www.boomladygym.rs/

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 8)
Ana Sve je super

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Boom Lady Gym

Braće Lučić 25, Novi Sad
021/300-21-67; 063/33-98-48

Vaučer važi

do 3.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: mesec dana aerobika (3 x nedeljno)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Vaučer aktivirati najkasnije do 10.03.!
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!
  • Radi formiranja grupa i obaveštenja o terminima potrebno je nazvati brojeve: 021/300-21-67, 063/33-98-48
  • Treninzi se održavaju tri puta nedeljno!

Slične ponude