790 din za noćenje po osobi u apartmanu za dve/tri/četiri osobe u APART hotelu KOPAONIK!

2450 DIN
Ponuda je istekla

Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okružen sportskim terenima očekuje Vas Apart Hotel Kopaonik. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u našem hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru. Naš personal čine izuzetno predusretljivi i gostoljubivi ljudi ovog kraja, a kvalitet usluga po svetskim modelima i principima garantuje vam Ugostiteljsko preduzeće "Brzeće"

Pitanja

Nemanja
26.10.2015. 02:40
Uplatio bih jos sutra ali imam slobodan dan u cetvrtak ovde pise da je neophodno nedelju dana pre... da li je moguce da ukoliko uplatim sutra mogu u cetvrtak da prenocim i budem u smestaju? Hvala
Kupoman
Nemanja, za rezervaciju termina potrebno je da pozovete osoblje hotela. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Apart hotel Kopaonik 2*

Brzeće, Kopaonik
037 382-3130

Vaučer važi

do 16.11.2015.

Napomene

  • Jedan korisnik može kupiti više vaučera!
  • Cene smeštaja za decu: deca do 2 god GRATIS, deca od 2 do 12 god. u pratnji dve odrasle dece ima 30% popusta na pormo cenu (plaćanje na licu mesta)
  • Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta, kao i osiguranje (Taksa: odrasli 100 din, deca od 7 do 15 god. 50 din - cene su po danu po osobi. Osiguranje: 20 din cena je po danu po osobi;)
  • Vaučeri mogu da se spajaju (spajanjem kupona možete da produžite vaš boravak)
  • Neophodno je minimum 7 dana unapred rezervisati smeštaj!
  • Telefon za rezervacije: 060/88 94 741, 060/ 88 94 742

Slične ponude