790 din za spa relaks paket u trajanju od 50 min za dame prirodnim uljem mandarine (40 min relax masaže celog tela + 10 min masaže glave, deklotea) u SL Hit! Masažu radi licencirani fizioterapeut

1700 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • 40 min relax masaže celog tela
 • 10 min masaže glave,deklotea

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 11)
Andjelka Ljubazno i profesionalno odradjen tretman, uz brzo zakazivanje. Topla preporuka svima!
Nada Todorović Gospodin Dragan , fizioterapeut profesionalno obavlja posao, vrlo je ljubazan i sve pohvale za Dragana.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Usluge masaže i edukacija Studio lepote Hit

Jurija Gagrina 27B, Beograd
060/400-53-54

Vaučer važi

do 15.8.2019.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Spa relaks paket u trajanju od 50 min za dame prirodnim uljem mandarine (40 min relax masaže celog tela + 10 min masaže glave,deklotea)!
 • Masaže radi fizioterapeut!
 • Ponuda važi isključivo za dame!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Kontakt telefon salona: 060/400-53-54
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude