790 din za tretman voćnim kiselinama za lečenje akni (čišćenje, voćne kjiseline, neutralizator, maska, krema) u SL Tina B u Belvillu! Tretman radi licencirani profesor nege lica i tela!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman voćnim kiselinama za lečenje akni (čišćenje,voćne kjiseline,neutralizator, maska, krema)

Novca i ženske lepote...nikad dosta. To dvoje obično stoje na različitim stranama, naročito u vremenu kojem mi živimo danas. Jer lako je bilo našim bakama... umiju se ledenom vodom sa izvora i odmah uštede za rumenilo. Nama danas treba puno više da svojim obraziva vratimo makar rumeni, ako ne i svežiji izgled, nakon toliko sati ispred monitora i sivih ispijenih faca.

Voćne kiseline vrše hemijski piling tako što raskidaju veze između živih i odumrlih ćelija sa površine kože i na taj način oslobađaju sloj nove mlade kože. Na taj način, ublažavaju se bore, ožiljci, pegice i fleke. U isto vreme podstiče se sinteza kolagena i hidratacija kože, tako da je njena čvrstoća i elastičnost uvećana!

Ako imate problematičnu kožu, voćne kiseline će vam pomoći da sredite svoje nedostatke. Voćne kiseline za lice su dovoljno moćne da vas oslobode od dosadnih akni koje izlaze baš kada nije momenat za njih.

Ove kiseline imaju mnogo dobrih osobina. One uklanjaju mrtve ćelije sa lica i često se nalaze u kozmetičkim proizvodima. Voćne kiseline utiču na to da se masnoća smanjuje vremenom i da se lice dovede u normalno stanje. Koža se regeneriše, postaje lepa a akne nestaju.

Pitanja

Lidija
20.9.2019. 15:08
Postovanje , da li tretman obuhvata, da iglicom uklonite milije(griz bubuljice) ?
Kupoman
Lidija, ne, ne obuhvata. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon i edukativni centar Tina B

Jurija Garina 14, Beograd
063/83-64-209

Vaučer važi

do 7.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman voćnim kiselinama za lečenje akni (čišćenje,voćne kjiseline,neutralizator, maska, krema)
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Telefon: 063/83-64-209
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude