790 din za ultrazvučni pregled po izboru za žene (ginekološki ili ultrazvuk obe dojke) u GO Ginolife u centru Beograda!

4000 DIN
Ponuda je istekla
Dugogodišnje iskustvo
Ljubazno osoblje
Vrhunski profesionalizam

U cenu je uključeno:

  • ginekološki ultrazvuk

Ili:

  • ultrazvuk obe dojke

"Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu"

Ocena ponude

5/5 (ocene: 582)
IVANA Svim zenama koje imaju dilemu jer je odlazak kod ginekologa svakako za nas stresan preporucujem Doktorku Katarinu. Veliki strucnjak sa fenomenalnim pristupom pacijentu. Hvala Bogu pa postoje takvi lekari!!!
Sandra Profesionalizam Posvecenost Odgovornost Ljubaznost Pedagoski pristup besprekoran. Necete naci nigde tretman kao kod Dr Katarine koja mi je pomogla da se izlecim u rekordnom roku Kroz 3 meseca za nesto cime sam se mucila godinama kod drugih lekara. Doktorka mailom komunicira sa pacijentima Odgovara na poruke odmah to nigde necete doziveti

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija iz ginekologije i akušerstva Ginolife

Lamartinova 1, Beograd
011/40-10-649; 060/188-03-38

Vaučer važi

do 30.9.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ginekološki ultrazvuk ili ultrazvuk obe dojke
  • Obavezno je zakazivanje jedan dan unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/4010649, 060/ 188-03-38
  • Pregled radi specijalista ginekologije i akušerstva i citolog sa dugogodišnjim iskustvom!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude