790 za wellness pedikir tretman sa lakiranjem (sređivanje stopala i nokatne ploče sa pilingom i maskom za stopala za hidrataciju kože) u salonu lepote "Sonja plus"!

1500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • wellness pedikir tretman sa lakiranjem (sređivanje stopala i nokatne ploče sa pilingom i maskom za stopala za hidrataciju kože)

Beauty centar Sonja Plus postoji već 17 godina i nudi Vam širok spektar usluga koje obuhvataju visoko profesionalne tretmane lica, facelifting, nadogradnju noktiju, nadogradnju trepavica, manikir i pedikir sa parafinskim pakovanjima, polutrajnii permanentni make up, polutrajne tetovaže, korektivnu šminku, toplu i hladnu depilaciju, anticelulit programe, mikrodermoabraziju, mezoterapiju… Trudimo se da uvek idemo u korak sa najsavremenijim metodama i našim korisnicima tako obezbedimo prepoznatljiv i upečatljiv imidž. Tretmani u salonu „Sonja“ omogućavaju vrlo efikasnu, posebnu negu koja savršeno zadovoljava individualne potrebe Vaše kože. Alessandro GmbH nemačka je kompanija, koja se pozicionirala u svetu kao vrhunska profesionalna kuća u nezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za negu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za nadogradnju noktiju. U našem salonu možete dobiti profesionalnu uslugu renomirane kuće Alessandro GmbH, čiji smo zastupnici. Posetite nas, postanite naša zadovoljna mušterija! Jer zaslužujete najbolje!

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sonja plus

Obrenovićeva 21/1, Medijana-Niš, Niš
018/257- 060

Vaučer važi

do 1.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: wellness pedikir tretman sa lakiranjem (sređivanje stopala i nokatne ploče sa pilingom i maskom za stopala za hidrataciju kože)
  • Obavezno je zakazivanje dva dana unapred!
  • Kontakt telefon: 018/ 257- 060
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer doneti na uvid prilikom dolaska na tretman!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude