8000 din za PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom kože lica ili kose + gratis fototerapija u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!Tretman radi doktor!

20000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom kože lica ili kose
  • gratis fototerapija
  • tretman radi doktor

PRP metoda podmlađivanja matičnim ćelijama je potpuno prirodna metoda aplikovanja sopstvene krvne plazme bogate trombocitima u tkivo pocijenta. Dobija se centrifugiranjem krvi, a serum koji se injektira u kožu je pun trombocita kojih ima i do četiri puta više nego što je uobičajeno. Ovom metodom se postiže mladalački izgled kože, povećava se elastičnost i zategnutost, ožiljci na koži postaju manje vidljivi, poboljšava se stanje aknozne kože, ubrzava se proces oporavka posle nekih estetskih intervencija, vidljivo je smanjenje bora.

PRP kose je neinvazivna metoda biostimulacije sopstvenog tkiva poglavine faktorima rasta, koji se oslobađaju iz vlastitih trombocita. Proređivanje i opadanje kose može da bude traumatičan proces, koji je neretko izrazito vidljiv, ali i uporan. Iako na tržištu postoje brojni proizvodi koji su namenjeni ovom problemu, PRP tretman je jedno od najefikasnijih rešenja jer neposredno dolazi do ćelija kože glave i regeneriše ih.Radi se o regenerativnoj metodi koja pomoću trombocita, proteina i stimulatora rasta (koji se već nalaze u plazmi pacijenta) zaustavlja opadanje kose, obnavlja kožu glave, utiče na rast nove kose i utiče na debljinu dlake stimulišući već postojeći folikul.

Ordinacija Holimed Estetik se bavi estetskom i plastičnom hirurgijom, anti aging tretmanima, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, kao i oblikovanjem tela, odstranjivanjem mladeža, bora i fleka na koži, kao i uklanjanjem celulita. Iza ove priče nalaze se Dr Ljubiša Popović i njegove dve koleginice, Dr Biljana Stanojević, sertifikovana za antiage medicinu kod svetski priznatih eksperata za estetske procedure i Dr Vesna Aleksić, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, koji nam otkrivaju sve tajne zdravlja i lepote.

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

HOLIMED ESTETIK ordinacija za plastičnu hirurgiju, anti-aging i estetsku medicinu

Hercegovačka 21, stan 1403, spratXIV, Beograd

Vaučer važi

do 31.5.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom kože lica ili kose + gratis fototerapija u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno zakazati termin u ordinaciji!
  • Kontakt: 063/663-763, 011/749-56-76
  • Obavezno dostaviti odštampan vaučer!
  • Radno vreme: ponedeljak-petak od 10h-21h, subota i nedelja po zakazivanju
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete, na vreme obavestite ordinaciju inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude