8190 din za progresivna multifokalna stakla + brendirani ram + CR stakla sa slojem protiv grebanja u Ok Optic Stil na Vračaru!

17500 DIN
Ponuda je istekla
Veliki izbor ramova
Ljubazno osoblje
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • preogresivna multifokalna stakla
  • brendirani ram
  • CR stakla sa slojem protiv grebanja

Uz pomoć multifokalnih stakala dobijate vid koji je najbliži prirodnom vidu. Ona su najmoderniji vid korekcije  slabovidosti i omogućavaju jasan vid na svim razdaljinama. Pogled nesmetano, bez skokova prelazi sa daljine, preko međuprostora na daljinu, bez ikakvog naprezanja. Ova stakla su jako ugodna za nošenje i vode računa o individualnim navikama gledanja.  HMC (”Hard Multi Coating”) jeste nanošenje niza zaštitnih slojeva različitih legura obe strane stakala. Ovi slojevi se kombinuju u cilju poboljšanja svojstava stakala. Sastoji se od osnovnog tvrdog sloja, antirefleks slojeva, i završnog sloja koji sadrži zaštitu protiv grebanja, magljenja i zadržavanja kapljica. Radi se o plastičnim staklima sa više zaštitinih slojeva -  imaju antirefleks sloj, koji čini sliku prirodnijom. Štite od refleksije prirodne i veštačke svetlosti (npr. u vožnji, prilikom naglog bljeska dugih farova, pri skijanju). Antirefleks zaštita ima zatamnjenje i do pet odsto. Izuzetno je prijatno koristiti ovu vrstu stakla. Pogodna je za osobe koje dugo vremena provode pred računarom, jer smanjuje refleksiju svetlosti i do jedan odsto. Drugi zaštitni sloj je antiskreč sloj (zaštita od grebanja), koji produžava vek trajanja naočara, jer ih duže čuva od površnih oštećenja. Antistatik sloj je zadnji sloj na staklu i odbija sitne čestice nečistoća, masnoću i vodu čime znatno olakšava održavanje naočara. Ovakva stakla pružaju bolji i jasniji vid, smanjuju blještanje i refleksiju, smanjuju zamor očiju (naročito prilikom vožnje ili rada na računaru i pružaju korisniku lepši estetski izgled (oči se vide kroz naočare). Progresivna (multifokalna) stakla omogućavaju da se sasvim prirodno vidi na različitim rastojanjima - na daljinu (vožnja, TV), zatim na srednjim daljinama (monitor računara) i na blizinu (npr. čitanje).

b

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 26)
Mirjana Strucnost, ljubaznost, efektnost, sve pohvale
Aleksandra Ljubaznost i azurnost

Pitanja

Milena
6.11.2018. 18:45
kako se kupuje vaucer
Kupoman
Milena, potrebno je da se registrujete, kliknete da kupite šta želite, odaberete način plaćanja, kliknete da se slažete sa uslovima korišćenja , potom kliknete na dugme "poruči" i tada Vam se na ekranu pojavljuje kako da platite (zavisno od toga šta ste odabrali)  dobijate vaučer na email, odštampate ga i noosite sa sobom na mesto za koje važi. :)

Gde iskoristiti vaučer?

OR Optic Stil

Mileševska 57, Beograd
011/24-50-867

Vaučer važi

do 12.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: progresivna multifokalna stakla + brendirani ram + CR stakla sa slojem protiv grebanja
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite optiku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Vaučer važi za za dioptrije do +-6 i cilindar +-2.
  • Radno vreme od 10-19h radnim danima, a subotom od 10h-14h,
  • Kontakt telefon:  011/2450-867

Slične ponude