850 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa kardio programom za oba pola + GRATIS konsultacije u vezi trening i ishrane u teretani SPORT ACTIVE na Novom Beogradu!

2600 DIN
Ponuda je istekla

850 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa kardio programom za oba pola+GRATIS konsultacije u vezi trening i ishrane u teretani SPORT ACTIV na Novom Beogradu!

Kombinacija fitness programa i kardio treninga pokazuje najbolje rezultate u smanjenju telesne težine i opštem jačanju tela. Uvek je pravo vreme da se posvetite vežbanju i da učinite nešto dobro za sebe, svoju figuru, kondiciju, kao i za zdravlje uopšte!Ova promotivna ponuda važi za devojke i za muškarce! Dovedite Vaše telo do savršenstva i postignite top formu!

Fitness centar "Sport Active" svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i program Cardio fitness-a. U posebnu grupu spadaju vrste kolektivnih vežbanja: Body Condition, High Low, sportski aerobik, klasični aerobik. Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, oni će Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Njihov stručni kadar sastavljen je od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd!

http://www.teretana-fitness.com/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fitness centar Sport Active

Staro sajmište 20, Novi Beograd (pored Brankovog mosta), Beograd
011 757 1008, 064 476 1154

Vaučer važi

do 4.7.2016.

Napomene

  • Vaučer je potrebno aktivirati do 1. juna!
  • Vaučer važi za nove članove!
  • Nakon aktivacije vaučer obuhvata mesec dana neograničenog korišćenja fitness i kardio zone!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer za sebe i jedan na poklon!
  • Kontakt telefon fitness centra: 064/476-1154
  • Vaučer je potrebno aktivirati do 1. juna!

Slične ponude