850 din za tretman antireumatskim blatom + relax masaža (50min) u mini wellnes centru City Relax!

1400 DIN
Ponuda je istekla

850 din za tretman antireumatskim blatom+relax masaža (50min) u mini wellnes centru City Relax!

Ukočili ste se? Bole vas ramena i vrat? Pravo je vreme za čudotvorno antireumatsko blato koje sa ručnom relax masažom čini čuda!

Izuzetno atnireumatsko blato poznatog svetskog brenda GUAM, brzo i efikasno deluje kod ublažavanja upalnih stanja, ukočenosti i bolovima u vratu i leđima. Zbog bogatstva prirodnih sastojaka (ventilirana glina, alge, končara, surućica, divlji kesten, vražije kandže, arnika, limun ruzmarin i menta) blato preko kože deluje dubinski, zagrevajući je tako da bolna mesta više nisu bolna. Da bi se blagotvorni efekti antireumatskog blata dodatno poboljšali, tretman nastavljamo parcijalnom ručnom relax masažom. Ova masaža je odličan način da se mišići na leđima koji najviše trpe bol i ukočenost dodatno opuste i pokrene cirkulacija koja je zbog nepravilnog položaja tela veoma slaba. Masaža leđnog dela tela jeste ciljana regija koja oporavljena i osnažena daje celom telu osećaj lakoće, gipkosti i nove energije.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

City Relax

Danila Kiša 2, Novi Sad
021/424-771

Vaučer važi

do 24.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Namenjeno ženama
  • Kontakt telefon: 021/424-771

Slične ponude