850 din za vaučer za popust na putovanje u Toskanu (2 noći + prevoz) za 119€!

Termin putovanja:

02.10.2024. - 06.10.2024.

Program putovanja:

Prvi dan:BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA

Polazak iz Beograda kod Vaznesenjske crkve,Admirala Geprata oko 17h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

Drugi dan:  MONTEKATINI -FIRENCA (fakultativno)

Dolazak u Montekatini. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Firence. Polazak za Firencu, grad u kome su živeli i radili Leonardo, Mikelamđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo. Po dolasku obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, Krstionica Jovana Krstitelja, Trg Sinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekio na reci Arno. U večernjim časovima povratak u hotel.Noćenje.

Treći dan: MONTEKATINI – SIJENA i SAN ĐIMINJANO (fakultativno)– MONTEKATINI

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Sijene, prelepog grada koji je smešten u tipično toskanskom predelu. Sijena, idealan za ljubitelje vina i prirode, je grad sa očuvanim starim srednjovekovnim jezgrom, sa ogromnim kulturnim nasleđem, dok sam grad okružuju brojni vinogradi. Po dolasku obilazak grada: gradska kuća, katedrala u Sijeni, centralni trg (piazza Campo) gde se održavaju kostimirane trke konja („palio”), Santa Maria de la Scala, prva bolnica u Evropi, crkva Sv.Domenika, u kojoj se nalaze glava i palac Sv.Katarine, zaštitnice Italije. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za San Điminjano (“Grad tornjeva“), utvrđen srednjovekovni grad, koji je poznat po dobro očuvanim tornjevima pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku obilazak grada: centralni gradski trg – Duomo, crkva Koleđata u kojoj je radio Girlandajo (Mikelanđelov učitelj), tornjevi. U poslepodnevnim časovima povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

Četvrti dan: MONTEKATINI – CINQUE TERRE (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Cinque Terre, obilazak četiri sela u okviru Nacionalnog parka Cinque Terre. Odlazak do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leži na stenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Obilazak tvrđave, crkve. Nastavak putovanja vozom do Manarole, tipičnog sela ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora.Vožnja vozom do sledećeg sela Vernaca (Vernazza) koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv.Margarite Antiohijske iz 13-og veka. Četvrto selo koje se obilazi je Monteroso al Mare, koje leži u sredini malog zaliva, sa kućama u obliku kula. Slobodno vreme.Povratak u Montekatini.U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji

Peti dan: BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

U cenu nije uključeno:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Boravisna taksa-2.5 eur po osobi po noci-placanje na licu mesta
  • Fakultativni izleti

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

  • Sijena i San Điminjano – 40 € odrasli / 30 € deca
  • Firenca – 30 € odrasli / 20 € deca
  • Cinque Terre-40€/deca 30 €

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 51)
Slobodanka Počevši od prevoznika,pa preko vodiča koja je bila odlična i samog grada.Nisam zamišljala da je Temišvar tako lep grad,tako da sam oduševljena.
Daniela ponuda

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FLAMINGO TRAVEL KLUB

Vojvode Milenka 46, Beograd
011 7491 713, 061 522 31 50
info@flamingotravelklub.rs

Napomene

  • Vaučer plaćate 850 din, u agenciji plaćate 119€!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Deca imaju popust samo uz pratnju dve punoplatežne osobe
  • Obavezno je da pre kupovine vaučera kontaktirate turističku agenciju radi provere raspoloživosti kapaciteta!
  • Kontakt telefon: 011 749 1713,   061 522 3150

U cenu nije uključeno:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Boravisna taksa-2.5 eur po osobi po noci-placanje na licu mesta
  • Fakultativni izleti

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

  • Sijena i San Điminjano – 40 € odrasli / 30 € deca
  • Firenca – 30 € odrasli / 20 € deca
  • Cinque Terre-40€/deca 30 €

Slične ponude