8500 din za multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen, karlica, grudni koš, glava) + cd, film i opis doktora u DC Zemun!

10950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

U cenu je uključeno:

  • multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film
  • opis doktora

Brinući o Vašem zdravlju prethodnih 16 godina i uvažavajući sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.

Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.

Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

ŠTA JE SKENER (CT)

Komjuterizovana tomografija (CT) je metoda pregleda koja koristi rendgenske zrake u kombinaciji sa digitalnim detektorima i najnovijim komjuterskim tehnologijama da bi se dobile detaljne slike bilo kog dela tela. Najnoviji multislajsni aparati pružaju 3D prikaz pluća, abdominalnih organa, kostiju i bilo kog dela tela, a uz primenu kontrastnog sredstva vrlo precizan prikaz krvnih sudova bilo koje regije tela i to za kratko vreme uz male doze zračenja.

KAKO SE PRIPREMITI ZA CT PREGLED

Pre samog pregleda osoblje DC Zemun-a daće Vam upitnik koji je potrebno da popunite kako bismo potvrdili da ste odgovarajući kanditat za pregled. Za većinu pregleda na CT aparatu potrebna je primena kontrastnog sredstva, a u tom slučaju, za sve pacijente, neophodno je da imate biohemijske nalaze - ureu i kreatinin, dok za pacijente koji boluju od diabetesa potrebna je posebna priprema. S obzirom na gore navedeno zamolili bi Vas da dođete u naš centar 10 minuta pre zakazanog termina.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI TOKOM CT PREGLEDA

Pregled je bezbolan.

Najčešće traje između 10 i 15 minuta.
Pacijent leži (najčešće na leđima).
Potrebno je da pacijent lezi što mirnije moguće.
Tokom pregleda ponekad je potrebno kratkorajno zadrzavanje daha.

DA LI JE CT PREGLED BEZBEDAN PO VAŠE ZDRAVLJE

CT pregled podrazumeva korišćenje jonizujućeg zračenja. Lekar koji šalje pacijenta na CT pregled procenjuje rizik povezan sa zračenjem u odnosu na korist koju dobija sa informacijama od CT pregleda. Pregled ne bi smeo da se sprovodi kod trudnica, te ukoliko ste trudni lil postoji mogućnost da ste trudni o tome obavezno obavestite naše osoblje. Kod populacije mlađe od 18 godina ukoliko postoji mogućnost bolje je obaviti pregled na aparatu za magnetnu rezonancu - MR.

KOJI SE APARAT KORISTI U DC ZEMUN

U DC Zemun-u korsiti se multislajsni skener koji omogućava brz pregled uz malu dozu zračenja.

KAKO PREUZETI NALAZE

Lično (najčešće su gotovi do pola sata nakon završetka pregleda) ili E-mailom.

NAPOMENA:

  • DC Zemun ne vrši preglede pacijenata koji imaju sumnju na virus covid-19 (SARS -CoV-2)!

 

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 84)
Zoran Gostoprimstvo
marija Sve svaka čast

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 2.10.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen,karlica,grudni koš,glava) + cd, film + opis doktora!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom na pregled!
  • Odmah po dobijanju vaučera pozvati dijagnostički centar na 011/31-60-309  radi zakazivanja pregleda!
  • DC Zemun ne vrši preglede pacijenata koji imaju sumnju na virus covid-19 (SARS -CoV-2)!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00h subota 08.00 - 14.00h.
  • Konatkt telefon: 011/31-60-309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Osobe sa metalnim implantima, osobe sklone alergijskim reakcijama i povećanim nivoom uree i kreatinina se prethodno moraju konsultovati sa stručnim kadrom centra. 
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude