8500 din za otvorenu magnetnu rezonancu za decu i odrasle-neuro snimanje (glava, kičma, vrat, sinusi) u Dijagnostičkom centru Zemun!

11950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

8500 din za otvorenu magnetnu rezonancu za decu i odrasle-neuro snimanje(glava, kičma, vrat, sinusi) u Dijagnostičkom centru Zemun!

Ovakva vrsta magnetne rezonace posebno je pogodna za pacijente koji pate od klaustrofobije, starije i decu. Odlična je za dijagnostiku centralnog sistema (mozga i kičme), koštano – zglobnog sistema i male karlice. Pacijenti koji imaju u sebi legure gvožđa ili "pacemaker" treba da se konsultuju sa osobljem Dijagnostičkog centra Zemun pre kupovine kupona i samog pregleda.

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 88)
Snežana Za preporuku + lekar ti sve objasni.
Olivera Koristim Vase usluge vec duze vreme i vise nego zadovoljna.Cesto ste mi izlazili u susret kad poste ne uplate na vreme novac na Vas racun. Svi su ljubazni i predusretljivi.Hvala Vam. Dijagnosticki centar pruza odlicne usluge.

Pitanja

Alen
4.9.2018. 13:26
Postovani, Da li ponuda ukljucuje ili pokriva MR endokranijuma?
Kupoman
Alene, molimo Vas da kontaktirate Dijagnostički centar Zemun kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 15.10.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00h subota 08.00 - 14.00h.
  • Konatkt telefon: 011/31-60-309 
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude