8500 din za OTVORENU MAGNETNU REZONANCU za decu i odrasle-SNIMANJE zglobova (rame, koleno, ručni zglob, skočni zglob),šaka, stopala, kostiju + FILM i CD sa opisom u DC ZEMUN!

11950 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

8500 din za OTVORENU MAGNETNU REZONANCU za decu i odrasle-SNIMANJE zglobova (rame,koleno,ručni zglob,skočni zglob),šaka,stopala,kostiju+FILM i CD sa opisom u DC ZEMUN!

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

5/5 (ocene: 54)
Katarina Sve je bilo lako izvesti. Vaucer sam mejlom prosledila DC-u, sestra ga je odstampala, pregled (MR stopala) je uradjen, dobila sam gratis i rentgen stopala. Doktor je kao i ostalo osoblje, bio ljubazan. Dobila sam snimke, CD, nalaz. Perfektno.
zora Zadovoljna sam. Nema gužve, poštuje se vreme zakazivanja. Svi su veoma ljubazni, profesionalni i predusretljivi. Rezultat se dobija brzo, posle snimanja.

Pitanja

slavica
1.11.2017. 05:44

Poštovani koliko kosta MR glave za decu tinejdjere,dali za njih ima neki popust? Veliki pozdrav!

Kupoman

Slavice, MR glave za decu je deo ponude i cena je 8500 din. Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate DC Zemun. :)

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 27.11.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dijagnostički centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00
  • Konatkt telefon: 011/ 31 60 309 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude